Ζήστε την Perfetto εμπειρία καφέ με την πλήρως αυτόματη μηχανή Eletta Explore της De'Longhi

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε την τέχνη του καφέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στον ιδιαίτερα πολύπλοκο κόσμο που ζούμε, τελικά τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που συχνά μας δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά. Ένα αρωματικό φλιτζάνι καφέ, για παράδειγμα, έχει τη δύναμη να μετατρέψει ακόμη και το πιο μουντό πρωινό σε μια ελπιδοφόρα μέρα, γεμάτη υποσχέσεις. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ρόφημα, είναι μια τελετουργία, μια στιγμή παρηγοριάς και μια ευχάριστη παύση στην πολυάσχολη ζωή μας. Ο καφές κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και η De'Longhi το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από όλους.

Η De'Longhi, η ιταλική εταιρεία οικιακών συσκευών, που ιδρύθηκε το 1902, εμπλουτίζει την καθημερινότητά μας με καινοτόμα και όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα για πάνω από έναν αιώνα. Έχουν θέσει ως αποστολή τους να προσδώσουν κομψότητα και λειτουργικότητα στις καθημερινές συσκευές και η δέσμευσή τους στην αρτιότητα λάμπει στον κόσμο του καφέ.

Η De'Longhi έχει γίνει συνώνυμο της τελειότητας του καφέ. Ως ιταλική εταιρεία, δεν θα μπορούσαν να μην είναι ερωτευμένοι με τον καφέ. Σήμερα, η De'Longhi είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ και στις μηχανές pump espresso, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λάτρης του καφέ μπορεί να απολαύσει τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα του αγαπημένου του ροφήματος στην άνεση του σπιτιού του.

Η εμπειρία του Γαβριήλ Νικολαΐδη με την Eletta Explore

Ο food blogger και λάτρης του καφέ, Γαβριήλ Νικολαΐδης, είχε πρόσφατα τη χαρά να δοκιμάσει την De'Longhi Eletta Explore και να φτιάξει το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Δοκίμασε την πραγματικά αξιοσημείωτη ποικιλία των 51 αυτόματων ροφημάτων καφέ -από κλασικά ροφήματα με βάση τον espresso, μέχρι ευρηματικές δημιουργίες ροφημάτων με αυτόματη παρασκευή αφρογάλατος κρύου ή ζεστού- και χρησιμοποίησε την εφαρμογή Coffee Link για να εξερευνήσει και να πειραματιστεί με τις διαφορετικές συνταγές.

Ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ, όπως θα σου πει κάθε ειδήμων, περιλαμβάνει μια λεπτή ισορροπία στοιχείων: πλούσια και κρεμώδη υφή, εξαιρετική γεύση, έναν γεμάτο χαρακτήρα και ένα ελκυστικό άρωμα. Πρόκειται για μια μορφή τέχνης και η De'Longhi την έχει κατακτήσει. Με τις πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ που διαθέτουν, φέρνουν τη γοητεία του καφέ στην κουζίνα σου. Με ένα μόνο άγγιγμα, αυτές οι μηχανές παρέχουν τον ιδανικό ιταλικό espresso με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά: υφή, γεύση και άρωμα.

Αυτό που κάνει την De'Longhi να ξεχωρίζει είναι η ακλόνητη αφοσίωσή της στην καινοτομία. Δεν σου παρέχουν απλώς καφέ, σου προσφέρουν έναν καμβά για τη δημιουργικότητά σου. Με έως και 51 αυτόματες επιλογές ροφημάτων καφέ, η De'Longhi σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τον κόσμο του καφέ και να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου ροφήματα με ευκολία. Από τον κρεμώδη cappuccino μέχρι τον απαλό latte macchiato, όλα είναι στο χέρι σου.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr