Ποιο είναι το δικό σας χριστουγεννιάτικο playlist;

Οι μουσικές και οι ταινίες που πάντα έχουν θέση στο χριστουγεννιάτικο playlist μου που συνοδεύουν τις στιγμές θαλπωρής αλλά και διασκέδασης μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα

HARPER'S BAZAAR TEAM

Tα Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά για εμένα καθώς τα έχω συνδυάσει με όμορφες στιγμές που απολαμβάνω τη θαλπωρή του σπιτιού μου και την παρουσία των αγαπημένων μου.

Την περίοδο αυτή θέλω τα πάντα γύρω μου να είναι γιορτινά, από τις γεύσεις, το decor, τις πιτζάμες που θα φοράω στο σπίτι, τα ρουχαλάκια του σκύλου μου και φυσικά οι ταινίες και οι μουσικές που επιλέγω!

Kρατάω και κάποιες παραδόσεις. Σίγουρα θα μαζευτούμε με την παρέα μου, ειδικά τις ημέρες που έξω έχει κρύο, να δούμε κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες με τις οποίες έχουμε μεγαλώσει με το "Μόνος στο Σπίτι 1" και "Μόνος στο Σπίτι 2" με τον Macaulay Culkin να είναι σταθερά στις πρώτες επιλογές μας.

Με το sounbar Sonos Arc οι αγαπημένες μας σκηνές ζωντανεύουν ξανά και απολαμβάνουμε τον εκπληκτικά ρεαλιστικό χωρικό ήχο που υποστηρίζεται από 3D Dolby Atmos. Το Sonos Arc είναι μία αγορά για την οποία είμαι περήφανη και μου ταίριαξε απόλυτα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές με διαφορετικές προδιαγραφές και για όλα για τα βαλάντια, όπως το soundbar Beam (Gen2) που εμπλουτίζει από μουσική έως ταινίες, το Ray που αναβαθμίζει την τηλεοπτική και τη μουσική εμπειρία καθώς και την εμπειρία του gaming με αυτό το εντυπωσιακά compact και το εύχρηστο soundbar. Το Sub έχει ειδίκευση στα μπάσα και κυκλοφορεί και σε μίνι έκδοση (Sub Mini).

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr