Δεν χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες της χρονιάς στην εστιατορική Αθήνα, καθώς ο χαρισματικός και πάντοτε πρωτοπόρος σεφ συμπράττει με τον απόλυτο artisan του κρέατος, σε ένα project που δείχνει πολλά περισσότερα από υποσχόμενο. Δημήτρης Κατριβέσης και Στράτος Δρακούλης ανοίγουν μία νέα σελίδα στην από χρόνια φιλία τους, με μία επαγγελματική συνεργασία που έρχεται να ταράξει το status της γευστικής σκηνής της πρωτεύουσας.
Ο ένας, πρωτοπόρος και υπεύθυνος της εισόδου της nikkei κουζίνας στην αθηναϊκή εστίαση. Ο άλλος ένας μαέστρος του steak που βάλθηκε να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο και τη γεύση της gourmand πόλης με έννοιες, όπως kobe και olive-fed wagyu. Kαι οι δύο μαζί ένα εκρηκτικό, ατίθασο δίδυμο, έτοιμο να δημιουργήσει μία νέα γαστρονομική σκηνή με πρωταγωνιστές τα premium κοπής κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες και θιασώτες όλους τους foodies της πόλης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr