Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίγει την Παρασκευή 05/06

Με δωρεάν προκρατήσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίγει την Παρασκευή 05/06 με δωρεάν προκρατήσεις από σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου,  και ειδικό σχέδιο τόσο για το Πάρκο όσο και για τους υπόλοιπους υπαίθριους χώρους του ΚΠΙΣΝ.

Το σχέδιο εγκρίθηκε από την ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.  Τα βασικά στοιχεία του σχεδίου αυτού είναι:

Η πρόσβαση παραμένει πλήρως ελεύθερη για τους άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και τις εγκύους καθώς και έναν συνοδό τους. Αν χρειαστεί θα υπάρξει έλεγχος της ηλικίας, κάρτας ΑμεΑ κλπ. Στόχος μας, όμως, για τις περιπτώσεις αυτές είναι να αποφεύγεται κάθε καθυστέρηση στην είσοδο.

Για όλους τους άλλους η επίσκεψη  θα προϋποθέτει υποχρεωτική προεγγραφή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ύπαρξη προεγγραφής θα ελέγχεται σε τρεις πύλες - σημεία ελέγχου. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς προεγγραφή ακόμη και αν τη συγκεκριμένη ώρα υπάρχουν "κενές θέσεις" από τις προεγγραφές. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο για τη δημιουργία σειράς αναμονής η οποία θα προκαλούσε, πολλές φορές, ανεξέλεγκτο συνωστισμό.
 
Πολύ σύντομα οι εκδηλώσεις και δράσεις θα επιστρέψουν στους υπαίθριους χώρους τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας. Το ΚΠΙΣΝ θα εξακολουθήσει να προσφέρει ένα πλούσιο διαδικτυακό πρόγραμμα.