Ο Blitz Bazawule, ένας από τους σκηνοθέτες του Black Is King, επαναπροσδιορίζει την εμβληματική ιστορία του The Color Purple

Η ιστορία της Alice Walker σε μια μοντέρνα εκδοχή για τη νέα γενιά

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Blitz Bazawule, ο σκηνοθέτης από τη Γκάνα που συνυπογράφει το εντυπωσιακό visual album της Beyoncé, Black Is King, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την εμβληματική ταινία The Color Purple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Deadline, ο Bazawule θα είναι στο τιμόνι της μεγάλου μήκους μουσικής προσαρμογής του κλασικού μυθιστορήματος της Alice Walker που κυκλοφόρησε το 1982 και του βραβευμένου με Tony, έργου. Οι παραγωγοί πίσω από την επερχόμενη προσαρμογή της ταινίας και της ιστορίας είναι οι Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders και Quincy Jones. Τόσο ο Bazawule όσο και η Winfrey μοιράστηκαν στο Twitter τα νέα για αυτή τη μοντέρνα απόδοση της ταινίας.

"Είναι τιμή να επαναπροσδιορίζει κανείς το κλασικό μυθιστόρημα της Alice Walker "The Color Purple" για μια νέα γενιά. Νιώθω κάτι περισσότερο από ευγνωμοσύνη που μαζί με τη Warner Bros έχω ως παραγωγούς τους θρύλους Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Quincy Jones και Scott Sanders. Ετοιμαστείτε για κάτι εκπληκτικό!!" έγραψε ο Bazawule στο Twitter.

Η Winfrey μοιράστηκε την έγκρισή της για την επιλογή του Bazawule ως σκηνοθέτη της ταινίας, εκφράζοντας την πίστη της στη δημιουργική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. "Από το #BlackIsKing έως τώρα στο #TheColorPurple, ο @blitzambvisor έχει την τέλεια σκηνοθετική πινελιά για την εξέλιξη αυτής της αγαπημένης ιστορίας. Μας εντυπωσίασε με το μοναδικό όραμά του για την επερχόμενη έκδοση του μιούζικαλ και ανυπομονούμε να το δείτε" έγραψε η Winfrey.

Η νέα απόδοση του The Color Purple θα βασιστεί στην απεικόνιση του μυθιστορήματος στο Broadway. Η κύρια ιστορία της ταινίας, ωστόσο, θα παραμείνει αφιερωμένη στην αρχική πλοκή του βιβλίου, η οποία ακολουθεί τις ζωές των οικογενειών και των σχέσεων των Μαύρων Αμερικανών στις αρχές του 20ού αιώνα στη Georgia.

Πηγή: madamefigaro.gr