Ο Μίνως Μάτσας σε μια μουσική μυσταγωγία στη Ρωμαϊκή Αγορά

Μια συναυλία για την ενίσχυση του έργου της ΗOPEgenesis.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Μίνως Μάτσας και η HOPEgenesis σας καλούν σε μια μουσική μυσταγωγία για μία και μοναδική βραδιά στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα. Ο βραβευμένος συνθέτης με την συμμετοχή των εξαιρετικών ερμηνευτών Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και επτά διακεκριμένων μουσικών θα παρουσιάσει τους πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.
 
O Μίνως Μάτσας διάλεξε σαν τίτλο έναν επίκαιρο και σήμερα, στίχο του Τάσου Λειβαδίτη: "Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει". 
Στο πνεύμα αυτό, όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας και την ενίσχυση της οικογένειας, ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές της. Με όχημα τη μουσική και τα τραγούδια οι φωνές ενώνονται και όλοι μαζί δίνουν ένα θετικό μήνυμα: Με αλληλέγγυο πνεύμα και ενσυναίσθηση μπορούμε να αλληλοεπιδρούμε, να συνυπάρχουμε και να  συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που υπηρετούν σημαντικούς σκοπούς.

Με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό, οι διοργανωτές έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε το κοινό που θα απολαύσει αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι να είναι ασφαλές. Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας κατά την προσέλευση του κοινού, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, με ακρίβεια υπολογισμένος αριθμός καλεσμένων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες, διάταξη των καθισμάτων στις αποστάσεις που επιβάλει το πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας, υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και προσφορά αντισηπτικών.

Info: 10/9, ώρα 20.30, Ρωμαϊκή Αγορά (Πολυγνώτου 3, Αθήνα, Μοναστηράκι)
Είσοδος από την πύλη της Αθηνάς Αρχηγέτιδας