Το ερωτικό podcast της Demi Moore μεταφέρεται στην οθόνη

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στη σειρά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Demi Moore μεταφέρει το Dirty Diana από το ηχείο στην οθόνη σας. Το ερωτικό podcast που δημιούργησε η ηθοποιός με την σεναριογράφο Shana Feste (Country Strong), θα γίνει τηλεοπτική σειρά για το Amazon, όπως αναφέρει το Deadline. Και η Moore θα πρωταγωνιστεί, όπως κάνει ήδη και στην audio εκδοχή.

To Dirty Diana, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι, επικεντρώνεται σε μια επιχειρηματία που διαχειρίζεται παράλληλα έναν ερωτικό ιστότοπο όπου οι γυναίκες  μοιράζονται τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Ταυτόχρονα με το site της, η Diana σώζει επίσης τον γάμο της που καταρρέει και έρχεται αντιμέτωπη με το άγχος της. 

Η σειρά βασίζεται στον γάμο της Feste, τον οποίο κατάφερε να σώσει η ίδια και ο σύζυγός της μέσω καλύτερης επικοινωνίας και θεραπείας. "Το έγραψα από έναν πολύ προσωπικό χώρο, όταν δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με τον άντρα μου" είπε στο BAZAAR.com τον Ιούλιο. "Και αυτό ήταν ένα από τα πιο μοναχικά, πιο δύσκολα μέρη που έχω βρεθεί σε όλη μου τη ζωή". Ο σύζυγός της έγινε παραγωγός στο podcast. 

Μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες όπως casting και ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένουν άγνωστες. Δεν είναι σαφές εάν οι προσκεκλημένοι του podcast, όπως η Melanie Griffith, η Lena Dunham και η Gwendoline Christie, θα εμφανιστούν στην τηλεοπτική προσαρμογή του Dirty Diana. Είναι γνωστό όμως ότι η Moore και η Feste σκεφτόντουσαν εδώ και λίγο καιρό να μεταφέρουν το podcast στην οθόνη. "Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε σοβαρές συζητήσεις γι 'αυτό τώρα" είχε πει η Moore το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ