Μπορείτε να ζήσετε για μία μέρα με τη Choupette στο νέο Karl Lagerfeld παιχνίδι

Αναζητήστε τα must-haves της σεζόν και αποφύγετε τους σκύλους γειτονιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο παιχνίδι μόδας αναμένεται να γίνει η νέα σας εμμονή, καθώς ο ήρωας είναι ένα πολύ αγαπημένο τετράποδο: η Choupette του Karl Lagerfeld. Το παιχνίδι 'Maison de Karl Lagerfeld' σας επιτρέπει να ζήσετε όπως η λατρεμένη γάτα του σχεδιαστή και να αναζητήσετε διεξόδους στο θρυλικό Lagerfeld Maison, στην οδό St-Guillaume 21 στο Παρίσι. Η δουλειά σας είναι να βρείτε τα must-have styles της σεζόν και να αποφύγετε τις συναντήσεις με τους σκύλους της γειτονιάς. 

Στόχος του παιχνιδιού είναι να σημειώσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ - έχετε πόντους μπόνους από special items, όπως γυαλιά ηλίου, μία φωτογραφική μηχανή, μια τσάντα, το τυχερό νούμερο επτά του Lagerfeld και τον Πύργο του Άιφελ. Μία φορά την εβδομάδα, ένας τυχερός παίκτης θα λαμβάνει μία Karl Lagerfeld εμπειρία shopping αξίας €250.

Μπορείτε να ζήσετε για μία μέρα με τη Choupette στο νέο Karl Lagerfeld παιχνίδι

Το "Maison Karl Lagerfeld" εμπνεύστηκε από την συλλογή Pixel του brand για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020, η οποία παρουσιάζει artworks του Lagerfeld και της Choupette. Ο θρυλικός σχεδιαστής υιοθέτησε τη Choupette, μια γάτα Βιρμανίας, μετά από pet-sitting που του είχε ζητήσει το μοντέλο Baptiste Giabiconi. Η αδυναμία που της είχε ο Lagerfeld ήταν γνωστή, καθώς επίσης και η πολυτελής ζωή που της προσέφερε - να τρώει από ασημένια πιάτα στο τραπέζι - ποτέ στο πάτωμα - με έναν προσωπικό σεφ, δύο βοηθούς και έναν σωματοφύλακα. Σε συνέντευξή του στο Bazaar.com, ο σχεδιαστής είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως πίστευε ότι μερικές φορές η Choupette "ήταν η ενσάρκωση της μητέρας του".