Ο Εξορκιστής επιστρέφει | Η Ellen Burstyn θα πρωταγωνιστεί στην τριλογία

H διάσημη ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της μητέρας της ‘δαιμονισμένης’ Regan.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ellen Burstyn επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για να υποδυθεί ξανά την Chris MacNeil, την μητέρα της 12χρονης Regan, που ζητάει τη βοήθεια ενός εξορκιστή για να απελευθερώσει την κόρη της. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Variety, o Εξορκιστής, η ταινία του 1973 που θεωρείται μία από τις αξιόλογες ταινίες των τελευταίων ετών, επιστρέφει με μια τριλογία με πρωταγωνιστή τον Leslie Odom Jr. και την Ellen Burstyn.

Στην νέα ταινία ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει την MacNeil για να τον βοήθησει όταν καταλαβαίνει ότι το παιδί του είναι δαιμονισμένο. Η Universal ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρεις ταινίες με την πρώτη να κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου 2023, ενώ κάποιες από τις ταινίες θα προβληθούν και μέσα από την online πλατφόρμα Peacock.

Πριν 48 χρόνια, ο Εξορκιστής είχε καταφέρει να σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία που χειροκρότησαν και οι κριτικοί κινηματογράφου, με την ταινία να κάνει έσοδα 441 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office το 1973.

Η ταινία ήταν υποψήφια για 10 Όσκαρ και έγινε το πρώτο θρίλερ που είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Τελικά κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Ήχου και Σεναρίου.