Ο πρίγκιπας του Bel-Air | Αυτό είναι το καστ του reboot της δημοφιλούς σειράς

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιστροφή της δημοφιλούς σειράς ‘Ο πρίγκιπας του Bel-Air’ στην μικρή οθόνη είναι γεγονός με τους συντελεστές να ανακοινώνουν ότι πρωταγωνιστής στο reboot της σειράς θα είναι ο ηθοποιός Jabari Banks.

Ο νέος ηθοποιός θα υποδύεται τον Will, τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Will Smith, που από τη συνοικία του στη δυτική Philadelphia μετακομίζει στην πλούσια γειτονιά του Bel-Air με τους θείους του και τα ξαδέλφια του.

Το reboot θα εστιάσει στην ψυχολογία του πρωταγωνιστή, στα συναισθήματα και τις συγκρούσεις που φέρνει αυτή η αλλαγή στη ζωή του αλλά δοσμένα με την κλασική δομή μιας κωμωδίας 30 λεπτών που προκαλεί πολύ γέλιο, όπως και το αρχικό σίριαλ.

Εκτός από τον πρωταγωνιστή, οι συνετελεστές ανακοίνωσαν και τα υπόλοιπα 8 πρόσωπα του καστ, τους συγγενείς δηλαδή και τους φίλους του Will. Ο Adrian Holmes θα υποδύεται τον Philip Banks, η Cassanda Freeman θα υποδύεται την Vivian Banks, o Olly Sholotan τον Carlton Banks, η Coco Jones την Hilary Banks, και η Akira Akbar την Ashley Banks.

Η αρχική σειρά προβαλλόταν από το 1990 έως το 1996 και ήταν αυτή που έκανε γνωστό τον Will Smith, ενώ στο πλευρό του ήταν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Janet Hubert, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana M Ali, Daphne Reid και ο James Avery.

Διαβάστε Επίσης