Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Γιορτάζουμε με το φινετσάτο Gancia Prosecco Rosé

Σήμερα περισσότερο από ποτέ αξίζει να εκτιμήσουμε και να γιορτάσουμε όλες τις γυναίκες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι γυναίκες δεν χρειάζονται μια ημέρα το χρόνο για να γιορτάζουν τους αγώνες και τα επιτεύγματά τους. Κάθε μέρα μπορεί να είναι η μέρα της γυναίκας αλλά σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, να την τιμήσουν.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας -αν είστε γυναίκα- ή στις γυναίκες τις ζωής σας και απολαύστε μαζί τους ένα Gancia Prosecco DOC Rosé -ένα από τα πρώτα Prosecco Rosé κρασιά που παράγονται στον κόσμο από διαλεχτά σταφύλια Glera και Pinot Noir- γιορτάζοντας την κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία τους, τις διεκδικήσεις τους αλλά και τους μελλοντικούς τους στόχους. Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να τις εκτιμήσουμε και να τις γιορτάσουμε.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Γιορτάζουμε με το φινετσάτο Gancia Prosecco Rosé

Το Gancia Prosecco DOC Rosé

Η Gancia δημιούργησε αυτό το φινετσάτο αφρώδες σε συνεργασία με έναν από τους καλύτερους οινολόγους, τον Donato Lanati. Το εξαιρετικό πάθος και η αφοσίωση εμπίπτουν στη δημιουργία του Gancia Prosecco DOC Rosé που είναι το αποτέλεσμα ενός τέλειου μείγματος Glera και Pinot Noir και παράγεται σύμφωνα με τον κανονισμό παραγωγής του Prosecco DOC.

Έντονο άρωμα σαν πλούσια ανθοδέσμη λουλουδιών, που είναι χαρακτηριστικό για το κρασί Prosecco, φρουτώδεις νότες από τα σταφύλια προέλευσης: φράουλα, βατόμουρο και μικρά κόκκινα φρούτα.

Οι οσφρητικές νότες, λόγω της μακράς παραμονής στις ζύμες, συνδυάζονται αρμονικά με τα πρωτεύοντα αρώματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό οσφρητικό προφίλ.

Gancia Prosecco DOC Rosé

Γευστικά χαρακτηριστικά 
Χρώμα: Έντονο φωτεινό ροζέ με λεπτή, πλούσια λάμψη.
Άρωμα: Φρέσκο ​​και φρουτώδες με νότες κόκκινων μούρων, που συνοδεύουν τα λεπτά αρώματα λουλουδιών.
Γεύση: Αρωματική, φρέσκια, λεπτή γεύση, με ευχάριστη επίγευση.

Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C

Η αναζήτηση για την τέλεια ποιότητα σε κάθε προϊόν του χαρτοφυλακίου της Gancia είναι η καρδιά του πολιτισμού του οίκου παγκοσμίως, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες κρασιού, λαμβάνοντας διεθνή βραβεία.