Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στους κινηματογράφους

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lea Seydoux σε βιτριολικό δράμα, ένα true crime θρίλερ έκπληξη και η νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Φρανς

Bruno Demon σκηνοθετεί Lea Seydoux σε ρόλο εκκεντρικής τηλεπερσόνας. Η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του αταξινόμητου Bruno Demon ("Καμίλ Κλοντέλ 1915", "29 Φοίνικες"), όπου ενσαρκώνει μια διάσημη δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια της οποίας η ζωή μοιράζεται μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και οικογένειας. Μετά από ένα τροχαίο, στο οποίο τραυματίζει έναν πεζό, όλα αλλάζουν: ξαφνικά η ίδια γίνεται η είδηση της ημέρας…

Εκεί που Ζούμε

Η τραγικωμική ελληνική πραγματικότητα δια χειρός Σωτήρη Γκορίτσα. Δώδεκα χρόνια μετά το "Απ' τα Κόκκαλα Βγαλμένα", ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας ("Βαλκανιζατέρ") διασκευάζει το βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη με τίτλο "Εκεί που Ζούμε" (εκδ. Πατάκη). Σε αυτό, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα -προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά  πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο- και θα τελειώσει  απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr