"Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι": Το πιο σκανδαλιστικό βιβλίο όλων των εποχών γίνεται ταινία στο Netflix

Ο Josh O' Connor και η Emma Corrin του "The Crown" ερωτοτροπούν στον "Εραστή της Λαίδης Τσάτερλι" (και οι σκηνές είναι πραγματικές).

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το γνωστό μυθιστόρημα του D. H. Lawrence "Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι" ξαναγίνεται επίκαιρο αυτήν τη φορά στο Netflix. Στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της ιστορίας που προκάλεσε με τον άκρατο ερωτισμό της τα χρηστά ήθη στις αρχές του περασμένου αιώνα, την ηρωίδα υποδύεται η Εmma Corrin, η οποία εκθειάστηκε στην προηγούμενη σεζόν του "The Crown" για την υποδειγματική ενσάρκωση της Πριγκίπισσας Diana.

Το γνωστό μυθιστόρημα του David Herbert Lawrence, που σκανδάλισε το 1929 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε υμνεί όσο κανένα την ηδονή μιας λαίδης για τον δασοφύλακα - εργάτη στο αχανές κτήμα του Λόρδου Τσάτερλι, ο οποίος βοηθούσε τον άρρωστο σύζυγό της.

Αμφιλεγόμενο στην εποχή του, αλλά ακόμα και σήμερα, το μυθιστόρημα θεωρείται πια κλασικό κι έτσι το Netflix έκλεισε και δυο Βρετανούς ηθοποιούς που θα βάλουν κατά πως φαίνεται φωτιά στη μεγάλη οθόνη. Ο Josh O' Connor και η Emma Corrin θα υποδυθούν το παράνομο ζευγάρι σε ένα σενάριο του Ντέιβιντ Ματζί ("Η Ζωή του Πι") και σε σκηνοθεσία της Laure de Clermont-Τonnerre στη δεύτερη σκηνοθετική της δουλειά μετά το "The Mustang".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr