Στη δεύτερη σεζόν του You ο Joe επιστρέφει πιο τρομακτικός από ποτέ

Και έχει και νέο όνομα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Joe επιστρέφει. Ή μήπως πρέπει να πούμε ο Will; Ο Penn Badgley έρχεται και πάλι στις οθόνες μας με τη σειρά You του Netflixκαι το τρέιλερ δείχνει ότι ο νέος κύκλος είναι πολλά υποσχόμενος. Και πάλι υποδύεται τον Joe Goldberg, έναν stalkr-δολοφόνο, ο οποίος αυτή τη φορά σταματάει για καφέ στο L.A. και σχολιάζει αρνητικά όλους αυτούς βρίσκονται εκεί.

Στο voiceover που ακούγεται μιλάει για μια γυναίκα που τραβάει selfies, έναν άνδρα που τρώει ένα vegan muffinαλλά και μία συγγραφέα που δουλεύει πάνω σε ένα σενάριο. "Βλέπετε αυτό συμβαίνει στοL.A."λέει, "Όλοι προσποιούνται πως είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι". 

Μόλις φτάνει στο ταμείο και πρέπει να πει το όνομά του λέει "Είμαι ο Will" με αυτό το ανατριχιαστικό του χαμόγελο. Είναι αυτό το ξεκίνημα της υπόθεσης της νέας σεζόν;

Η νέα σεζόν του You, που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, Hidden Bodies, ταξιδεύει τον Joe στην Καλιφόρνια. Αφού έχει χάσει (δηλαδή σκοτώσει) τη φίλη του Beck, ο Joe ερωτεύεται και πάλι, αυτή τη φορά μια κοπέλα με το όνομά Love. Το Netflix γράφει "Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Ή μήπως είναι αληθινό τώρα; Ο Joe είναι αρκετά τρελός να ρισκάρει για να μάθει".

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου.