Οι τάσεις στις γαμήλιες τούρτες για το 2020

Για να πάρετε έμπνευση αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε τη νέα χρονιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια από τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες cake experts στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Rosalind Miller, δίνει τις προβλέψεις της για τις πιο δημοφιλείς γαμήλιες τούρτες για το 2020.  Από τα σχέδια και τις τεχνικές μέχρι τις διαφορετικές υφές, αυτά είναι τα wedding cake trends που θα δείτε στους γάμους της νέας χρονιάς ή που θα σας δώσουν έμπνευση αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε μέσα στο 2020. 

Φωτογραφίες: Rosalind Miller 

Macramé και crochet: "Οι τάσεις των σχεδίων στις τούρτες ακολουθούν συχνά αυτές της μόδας και του interior design και έχουμε δει πολλά macramé και crochet και στους δύο τομείς. Με αυτό κατά νου, περιμένουμε να δούμε τις εν λόγω επιρροές να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα διακοσμητικά σχέδια των wedding cakes μέσα από royal icing και βουτυρόκρεμα».

Floral μοτίβα: "Ομοίως, προβλέπουμε ότι θα αυξηθεί η ζήτηση στα παραδοσιακά floral patterns, που δημιουργούνται είτε με ζωγραφική στο χέρι είτε με αληθινά λουλούδια. Οι νύφες που εμπνέονται στην καθημερινότητά τους από τη μόδα και το περιβάλλον θα λατρέψουν αυτό το στυλ".

Οργανικά και φυσικά: "Όσο αυξάνεται η ανησυχία για το περιβάλλον, παρατηρούμε μια αύξηση στη ζήτηση για wedding cakes που δείχνουν και είναι φυσικά. Δημιουργώντας υφές στο γλάσο έχουμε μια αντίθεση με τα διακοσμητικά στοιχεία των λουλουδιών και αυτό είναι μια πραγματική ανερχόμενη τάση. Οργανικά υλικά, όπως πέτρα, ξύλο αλλά και marble εφέ προσδίδουν ένα φυσικό ύφος". 

Floral σχέδια με υφές: Οι αιθέριες υφές των floral patters, που γίνονται με μια ειδική τεχνική, θα είναι από τις πιο αγαπημένες τάσεις. Είναι ιδανική για τις νύφες που δεν θέλουν κάτι τολμηρό και δραματικό και η ιδέα περιστρέφεται γύρω από το less is more". 

Τραπέζια με γλυκά: "Ανοδική πορεία σημειώνουν και τα πλούσια και εντυπωσιακά dessert tables που αναδεικνύονται σε βασικά σημεία της γαμήλιας δεξίωσης. Είτε πρόκειται για έναν μπουφέ με άφθονα επιδόρπια είτε για ένα μικρότερο τραπέζι με γλυκά - μπουκίτσες που συμπληρώνουν το θέμα της γαμήλιας τούρτας, δημιουργείται ένα meeting point που προσφέρει μια γλυκιά εμπειρία".