Πώς θα ανανεώσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας

Με γνώμονα την ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην άνοιξη - ξεκινώντας ήδη από την ντουλάπα σας - η αναζήτηση των ιδανικών επίπλων για να ανανεώσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας έχει αρχίσει. Διαχρονικότητα αλλά και σύγχρονο ντιζάιν τα ζητούμενα, έχοντας όμως στο μυαλό μας την ποιότητα και τη βιωσιμότητα. 

Οι νέες συλλογές της DEDON αντικατοπτρίζουν την αδιάκοπη προσπάθεια του οίκου για καινοτομία και πρωτοπορία. Με άξονες τη ποιότητα και τη βιωσιμότητα, η DEDON ανακαλύπτει νέα υλικά, τεχνολογίες και τρόπους συνεργασίας με κορυφαίους σχεδιαστές και τεχνίτες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει συλλογές με υψηλή αισθητική και διαχρονικότητα.

Πώς θα ανανεώσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας

Η συλλογή RILLY των σχεδιαστών GamFratesi υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό των επίπλων εξωτερικού χώρου της DEDON. Φιλικές φόρμες, ρέουσες γραμμές, ενσωματωμένα σκιάστρα και ημιδιαφανείς υφάνσεις, επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικές συνθέσεις σε οποιαδήποτε χώρο.

DEDON_SEALINE

Η συλλογή SEALINES του σχεδιαστή Jean-Marie Massaud είναι ένα άνετο καθιστικό που αποπνέει ανάλαφρη κομψότητα, κατάλληλο για κάθε εποχή. Διαθέτει χειροποίητο σκελετό από ξύλο τικ και πλέξη ναυτικού σχοινιού ή φαρδιάς τεχνητής ίνας DEDON.

DEDON_MBARQ

Η συλλογή MBARQ του σχεδιαστή Sebastian Herkner προσφέρει μια μοναδική αίσθησης ιδιωτικότητας και άνεσης. Είναι ένα ευπροσάρμοστο καθιστικό που δίνει τη δυνατότητα δομής σε ανοιχτούς χώρους καθορίζοντας περιοχές που κάποιος μπορεί να εργαστεί, να ξεκουραστεί ή να συνομιλήσει.

DEDON_IZON

Η συλλογή IZON του σχεδιαστή Arik Levy αποτελείται από τραπεζάκια που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους. Οι επιφάνειες των τραπεζιών διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και διαφορετικά υλικά. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών, η συλλογή IZON μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές συνθέσεις που να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Τις συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου DEDON θα τις βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.