Το Four Seasons καλωσορίζει ξανά τους επισκέπτες του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το πολυτελές θέρετρο είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του από τις 12 Ιουνίου 2020, μετά την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας προκειμένου να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. 

Το Four Seasons καλωσορίζει ξανά τους επισκέπτες του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Ταβέρνα 37, που προσφέρει ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στο κύμα, το Μercato, η αυθεντική ιταλική trattoria με το μπαλκόνι στο Αιγαίο, και το Avra bar αφιερωμένο καθημερινά στο τελετουργικό του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος της χερσονήσου, λειτουργούν ξανά μαζί με τις τρεις ιδιωτικές παραλίες και την πισίνα.

four seasons

"Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, ο μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες, και τους υπαλλήλους μας την εμπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι η πρώτη μας προτεραιότητα", λέει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Αstir Palace Hotel.

Το πολυτελές θέρετρο έχει εφαρμόσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα της Four Seasons, το "Lead With Care", που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Johns Hopkins Medicine International. Το εν λόγω πρόγραμμα παρέχει συνεχή καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την εξελισσόμενη κατάσταση του COVID-19.

Επιπλέον, το θέρετρο επενδύει στην εφαρμογή και συνομιλία Four Seasons App και Chat παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ελέγχουν την αλληλεπίδραση με το προσωπικό σε πραγματικό χρόνο, χωρίς επαφή, σε πάνω από 100 γλώσσες. Το Four Seasons App περιλαμβάνει τη δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων, παραλαβής αποσκευών, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσία δωματίου, κρατήσεις εστιατορίων και σπα.

Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της Αθηναϊκής Ριβιέρα στο Four Seasons Astir Palace Athens και να επωφεληθείτε από το πακέτο Athens Riviera Escape με 20% έκπτωση στην αρχική τιμή δωματίου και πρωινό καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.fourseasons.com/athens