Νέα σεζόν, νέες αρχές για τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και την ομάδα του CTC

Το εστιατόριο επιστρέφει για "περιορισμένο αριθμό παραστάσεων" και ετοιμάζεται να επανασυστηθεί σε καινούργια διεύθυνση.

Το CTC ανάβει ξανά τα φώτα του, ακονίζει τα μαχαίρια του, βάζει μπροστά τις φωτιές του και περιμένει να φιλοξενήσει τους θαμώνες του στη γνώριμη διεύθυνσή του (Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια), αλλά για "περιορισμένο αριθμό παραστάσεων". Σε λίγους μήνες, το εστιατόριο μεταφέρεται και επανασυστήνεται στο κοινό στο νέο του χώρο στον Κεραμεικό, εκεί που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το Αθήρι.

Νέα σεζόν, νέες αρχές για τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και την ομάδα του CTC

Όμως αυτοί οι τελευταίοι μήνες του CTC - όπως το ξέραμε - δεν αποτελούν τον επίλογο - άλλωστε ο σεφ και συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Τσιοτίνης αρέσκεται στις ανατροπές- αλλά περισσότερο τον πρόλογο του νέου CTC. Έτσι για τους μήνες που θα ακολουθήσουν το εστιατόριο της Διοχάρους θα σερβίρει ένα "συλλεκτικό" μενού αποτελούμενο από τα εμβληματικά πιάτα που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού του, όπως τη διάσημη σούπα καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό, το εικονικό ριζότο αλά πολίτα με εγχώριες καραβίδες ή τον σιγοψημένο μπακαλιάρο με καμένο βούτυρο και XO παστουρμά, και ταυτόχρονα η κουζίνα θα πειραματίζεται με το μενού του νέου εστιατορίου, το οποίο πολύ απλά σημαίνει πως θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε συμμέτοχοι και κοινωνοί ενός άτυπου tasting και ιδιαίτερων γευστικών εκπλήξεων από το μέλλον του CTC.

ALEXANDROS TSIOTINIS

Ταυτόχρονα το Καφενείον Σίτιση στην Καλαμιώτου, το pop up στοίχημα των Αλέξανδρου Τσιοτίνη, Λευτέρη Γεωργόπουλου, Γιώργου Καίσαρη, Θάνου Τσουνάκα, Πάνου και Κωστή Κρεμύδα, που αποτέλεσε μία νότα αισιοδοξίας και ευγενούς συνεργασίας μέσα στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε, παρατείνει τη λειτουργία του και για τη σεζόν που έρχεται.

Έτσι για τους επόμενους μήνες θα βρίσκετε τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και την ομάδα του να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ παλιών και νέων projects, προσφέροντας απλόχερα σε όλους τους λάτρεις της αληθινής δημιουργικότητας νέες γευστικές αναμνήσεις και αγαπημένα στέκια που προσμένουν να γίνουν κλασσικά.