Το pop up κατάστημα της Zeus+Δione στο ERGON του Λονδίνου

Μια νόστιμη συνεργασία που προωθεί την ελληνική δεξιοτεχνία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι ένα brand που δεν σταματά να προχωρά δημιουργικά τόσο με νέες εμπνευσμένες συλλογές όσο και με conceptual συνεργασίες. Χωρίς να λείπει ποτέ η επίκαιρη προσέγγιση σε ελληνικά trademark στοιχεία, η Zeus+Δione ενώνεται αυτή τη φορά με την ERGON.  Έτσι, το ERGON Deli & Cafe στο Mayfair του Λονδίνου φιλοξενεί το pop up κατάστημα της Zeus+Δione, σηματοδοτώντας μια νέα, νόστιμη συνεργασία. Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία  και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Το pop up κατάστημα της Zeus+Δione στο ERGON του Λονδίνου

Μέσα στο pop up store αυτό, η Zeus +Διοne μας καλεί να γνωρίσουμε τη νέα συλλογή Resort 2020. Διαχρονικά πιστή στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, δημιουργεί επίσης signature κομμάτια όπως λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου. 

ergon

Το shopping ολοκληρώνεται με μια γαστρονομική εμπειρία, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Μια πτυχή της ελληνικής δημιουργικότητας παρουσιάζεται λοιπόν στο Λονδίνο με τον ιδανικό τρόπο. Μια all-greek εμπειρία που πραγματοποιείται από δύο δυνατές υπογραφές είναι ένα γεγονός που μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει. 

Ergon Deli, 15 Maddox St, Mayfair, Λονδίνο W1S 2QQ