Ουσιαστική, τολμηρή και διορατική: Νέα συλλογή FENDI CASA

Η συλλογή ανοίγει νέους ορίζοντες στο design, αφού κάθε έπιπλο μπορεί να εξατομικευτεί μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στον διαφορετικό τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα συλλογή FENDI CASA χαρακτηρίζεται από γεωμετρικά στοιχεία, έντονα χρώματα, χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του οίκου και ένα δημιουργικό πνεύμα που ανανεώνει τους δεσμούς με τον κόσμο της μόδας.

Η συλλογή ανοίγει νέους ορίζοντες στο design, αφού κάθε έπιπλο μπορεί να εξατομικευτεί μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στον διαφορετικό τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Καναπέδες και κεφαλάρια κρεβατιών με πολλαπλά στοιχεία, πολυθρόνες με επιλογή χρώματος, υφάσματος και μεταλλικών στοιχείων, δίνουν χώρο σε απεριόριστη δημιουργικότητα, επεκτείνουν και ενισχύουν το ύφος της συλλογής.

Ουσιαστική, τολμηρή και διορατική: Νέα συλλογή FENDI CASA
FF Margaret Bracelet leather armchair front

Οι ρίγες Pequin, τα χαρακτηριστικά μοτίβα Millerighe και Astuccio εφαρμόζονται με νέα οπτική, ενώ οι περίφημες δερμάτινες δημιουργίες της FENDI CASA ανανεώνονται με τεχνικές νέας γενιάς διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος, το στυλ και την αντοχή.

FF Ripple Pequin side tables orange detail

Η χρωματική παλέτα, έτσι όπως παρουσιάστηκε η συλλογή στην τελευταία έκθεση του Παρισιού, παίζει με αντιθέσεις. Οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ συνδυάζονται με τα φωτεινά χρώματα των αξεσουάρ, πουφ και των μικρών τραπεζιών: έντονο μπλε, πράσινο, πορτοκάλι της πάπρικας, κόκκινο και σαφράν.

Η νέα συλλογή FENDI CASA αναδεικνύει τον δημιουργικό και καινοτόμο κόσμο του διάσημου ιταλικού οίκου. Θα τη βρείτε στα καταστήματα ΑΒΑΞ.