Εντυπωσιάστε αυτές τις γιορτές με μοναδικά cocktail και πιάτα

Το ψυγείο-ντουλάπα LG InstaView θα είναι ο πολύτιμος βοηθός σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές το ημερολόγιο, όπως κάθε χρόνο, γεμίζει από καλέσματα και επισκέψεις φίλων. Η επιτυχία ενός γιορτινού τραπεζιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αυτήν τη χρονιά έχετε δίπλα σας τον καταλληλότερο "βοηθό” το ψυγείο ντουλάπα InstaView της LG Electronics (LG).

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στο φετινό γιορτινό τραπέζι χάρη στην αποκλειστική λειτουργία δημιουργίας Craft Ice της LG, που είναι διαθέσιμη στο νέο μοντέλο InstaView Door-in-Door. Παραδοσιακά, ο craft πάγος είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, κάτι που εσείς πλέον μπορείτε να "αναθέσετε" ολοκληρωτικά στο ενσωματωμένο σύστημα LG Craft Ice™ του LG InstaView ψυγείου σας. Αυτά τα σφαιρικά παγάκια, είναι ιδανικά για κάθε είδους ποτό ή cocktail, καθώς τα ψύχουν ομοιόμορφα, ενώ παράλληλα αργούν να λιώσουν, διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση των ποτών σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, προσφέρουν ένα αισθητικά αναβαθμισμένο αποτέλεσμα στα ποτά σας και εξαιρετική ευκολία, καθώς παράγονται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εντυπωσιάστε αυτές τις γιορτές με μοναδικά cocktail και πιάτα

Πέρα από τα εντυπωσιακά ποτά που θα σερβίρετε όμως, οι καλεσμένοι σας θα εκπλαγούν ευχάριστα και από τη φρεσκάδα και τις γεύσεις των πιάτων που προετοιμάσατε, που οφείλονται στις τεχνολογίες LinearCooling™ και DoorCooling+™, οι οποίες διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και τραγανά για έως και επτά ημέρες. Η τεχνολογία LinearCooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την κύρια αιτία αλλοίωσης1 των τροφίμων, και η τεχνολογία DoorCooling+ διατηρεί τη ψύξη του τμήματος στην πόρτα του ψυγείου, διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό2.

LG

Τέλος, το πιο αναγνωρισμένο χαρακτηριστικό των InstaView ψυγείων, το γυάλινο πάνελ που φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου, χτυπώντας το ελαφρά δυο φορές, προσφέρει άμεση οπτική πρόσβαση στα περιεχόμενα του ψυγείου σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα, διατηρώντας ακόμα καλύτερα τις ιδανικές συνθήκες ψύξης.

Όλα τα παραπάνω προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί σε ένα μοντέλο με κομψή σχεδίαση και εξωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι, που εναρμονίζεται τέλεια με το περιβάλλον κάθε κουζίνας. Απολαύστε ένα ιδανικό περιβάλλον για τις μαγειρικές σας δημιουργίες με τη βοήθεια της LG!