Πρωτοπορία και λειτουργικότητα με βιώσιμες πρακτικές

Με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας στην Ιταλία, ο Όμιλος Veneta Cucine έχει ξεχωρίσει για την προσήλωση στην καινοτομία του design και τη λειτουργικότητα

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όραμα της Veneta Cucine είναι να προσφέρει έπιπλα κουζίνας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, συνδυάζοντας το πολυτελές design με την άριστη ποιότητα και τη προσιτή τιμή. 

Σταθερά προσανατολισμένη στις αξίες της αυθεντικότητας και της λειτουργικής πολυτέλειας, η Veneta Cucine διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ιταλία, κατασκευάζοντας πρωτοποριακά έπιπλα κουζίνας με στόχο να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικολογικές πρακτικές σε όλα τα στάδια της παραγωγής, τα έπιπλα Veneta Cucine κατασκευάζονται με μεθόδους που στοχεύουν στη μείωση των απορριμμάτων και εκπομπών στην ατμόσφαιρα, καθώς και τον περιορισμό της χρήσης μη ανανεώσιμων πόρων. 

Το αυθεντικό ιταλικό design ξεχωρίζει σε όλα τα μοντέλα της Veneta Cucine. O εργονομικός και διαχρονικός σχεδιασμός, οι οικολογικές και αξιόπιστες επιλογές των υλικών και η υψηλή αισθητική, είναι αυτά τα στοιχεία που την καθιστούν το κορυφαίο ιταλικό brand επίπλων κουζίνας. Οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρονται βοηθούν να φέρετε την αισθητική της Veneta Cucine στα δικά σας μέτρα και να δημιουργήσετε την κουζίνα που εκφράζει καλύτερα το δικό σας χαρακτήρα και προσωπικό στυλ.

Δείτε περισσότερα στο casaviva.harpersbazaar.gr