Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να στείλουν μήνυμα στον Barack Obama

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευσε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κάποιοι celebrities ήρθαν τόσο κοντά με τους fans τους που μοιράστηκαν ακόμα και τον αριθμό του τηλεφώνου τους. Ο Post Malone είχε δώσει το τηλέφωνό του ενώ προετοίμαζε μια συναυλία ενώ η January Jones είχε δηλώσει πρόθυμη να επικοινωνήσει με όποιον ένιωθε αυτή την ανάγκη. Τώρα, ενόψει των αμερικανικών εκλογών, ήταν η σειρά του Barack Obama να δημοσιεύσει τον αριθμό του τηλεφώνου του, δίνοντας το πράσινο φως σε όποιον πολίτη θέλει να του στείλει μήνυμα ή να τον καλέσει.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του για να μοιραστεί σκέψεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

"Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Αν βρίσκεσαι στις ΗΠΑ, στείλε μου ένα μήνυμα - 773-365-9687 -, θέλω να ακούσω τι κάνεις, τι σκέφτεσαι και πώς σχεδιάζεις να ψηφίσεις φέτος. Θα είμαι κι εγώ σε επαφή ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μοιράζομαι τις σκέψεις μου" έγραψε.

Το πιο παραδοσιακό μέσο επικοινωνίας, το τηλέφωνο, επέλεξαν και η Meghan Markle με τη Gloria Steinem προκειμένου να υπενθυμίσουν στους πολίτες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Η διάσημη φεμινίστρια αποκάλυψε ότι η ιδέα άνηκε στη δούκισσα του Sussex, ενώ μάλιστα ανέφερε πώς η σύζυγος του πρίγκιπα Harry επέστρεψε στην πατρίδα της για να ψηφίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ