Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκ. δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Η οικονομική συνεισφορά θα ενισχύσει τις κοινότητες με πολλούς τρόπους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Ralph Lauren Corporate Foundation δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια για την κρίση του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στους εργαζόμενους και τις κοινότητες που ασχολούνται με την πανδημία.

"Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρχε πάντα ένα πνεύμα ενότητας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξή μας προς τον άλλον", δήλωσε ο Ralph Lauren. "Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ. Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι, είμαστε όλοι ενωμένοι και γι 'αυτό αναλαμβάνουμε σημαντική δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας μέσα από αυτή την κρίση".

Ο Ralph Lauren ακολουθεί τα βήματα αρκετών οίκων μόδας που έδωσαν άμεσα χρήματα ή παραχωρούν ένα ποσοστό των πωλήσεων ή έχουν χρησιμοποιήσει τις αλυσίδες εφοδιασμού τους για να βοηθήσουν στην παρασκευή εξοπλισμού για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή.