Το Net-a-Porter κλείνει εξαιτίας του κορωνοϊού

Ένα από τα μεγαλύτερα luxury e-shops αναστέλλει τη λειτουργία του λόγω της πανδημίας.

Το Net-a-Porter κλείνει το κέντρο διανομής του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Yoox Group αποφάσισε πως θα αναστείλει το e-commerce τόσο του Net-a-Porter όσο και του Mr Porter στη Μεγάλη Βρετανία καθώς οι αποθήκες που βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου επίσης βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας, δεν μπορούν να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα. 

"Για την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητάς μας πήραμε αυτή την απόφαση μέχρι νεωτέρας. Ελπλίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που βρίσκεται στο website που αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί. 

Το Net-a-Porter κλείνει εξαιτίας του κορωνοϊού

Ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα επανέλθουν καθώς δεν είναι σε θέση να λάβουν ούτε νέες παραγγελίες αλλά ούτε και επιστροφές, ενώ έχουν δώσει το περιθώριο στους πελάτες τους να επιστρέψουν τυχόν αγορασμένα προϊόντα εντός 60 ημερών, αντί για 30 που ήταν μέχρι πρότινος. 

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έλαβαν μάλιστα πριν από λίγο ένα email στο οποίο η ετιαρεία εξηγεί πλήρως τη νέα κατάσταση και ενημερώνει πως μόνο τα γραφεία της στην Ασία λειτουργούν αυτό τον καιρό. 

To OUTNET που είχε λανσαριστεί από το Net-a-Porter Group το 2009 ενημέρωσε με τη σειρά του ότι κλείνει τις αποθήκες του, αλλά θα δέχεται κανονικά παραγγελίες, οι οποίες όμως θα αποσταλλούν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.