Ο Μichael Kors προσφέρει δύο εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση από την πανδημία του κορωνοϊού

Ο σχεδιαστής το ανακοίνωσε με ένα προσωπικό μήνυμα στο επίσημο Instagram της εταιρείας του.

Αντίθετα με τις προβλέψεις του Donald Trump, οι ΗΠΑ πλέον πλήττονται έντονα από την πανδημία και ιδιαίτερα η Νέα Υόρκη μετράει πολλά θύματα και εκατοντάδες νέα κρούσματα σε καθημερινή βάση. Ο Michael Kors αποφάσισε να βοηθήσει δίνοντας 2 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που ασχολούνται με την καταπολέμηση του COVID-19 και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του label του στο Instagram. 

"Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στη Νέα Υόρκη, αυτή η πόλη είναι το σπίτι μου εδώ και 40 χρόνια και εδώ έφτιαξα την επιχείρησή μου. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αγαπώ στη Νέα Υόρκη και τους Νεοϋορκέζους είναι η δύναμη που έχουν στις περιόδους κρίσης. Για μια τόσο μεγάλη πόλη είναι πολύ ισχυρή η έννοια της κοινότητας. Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μου, που είναι κέντρο της πανδημίας αυτή τη στιγμή, καθώς και τις επιπτώσεις που έχει σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω όλους αυτούς που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και τους ευχαριστώ για την αφοσίωση που δείχνουν στο να βοηθούν τους άλλους" ανέφερε το προσωπικό μήνυμα του δημιουργού. 

Η εταιρεία του, μαζί με τις προσωπικές δωρεές του ίδιου και του CEO John Idol, θα δωρίσει 2 εκατομμύρια τα οποία θα πάνε στα πιο μεγάλα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, το NYU Langone Health και το New York-Presbyterian. Παράλληλα πρόκειται να προσφέρουν υποστήριξη στον συνεργάτη τους God’s Love We Deliver που προσφέρει φαγητό σε ανρθώπους με σοβαρές ασθένειες που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι αυτή την περίοδο. Τέλος θα βοηθήσουν το Common Thread που στηρίζει μικρές επιχειρήσεις στο χώρο της μόδας, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.