H Lapin House υποδέχεται το Πάσχα με τη νέα καμπάνια #Creatememories – The Super Godfather

Και θα σας δώσει μοναδικές ιδέες για να κάνετε το ιδανικό δώρο στα παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αγαπημένη μας εταιρία παιδικών ρούχων γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το Πάσχα για τα παιδιά, μας υπενθυμίζει ότι "the best thing about memories is creating them" τονίζοντάς μας ότι πρέπει να συνεχίζουμε να δημιουργούμε όμορφες οικογενειακές στιγμές ανεξάρτητα από τις συνθήκες. 

H Lapin House υποδέχεται το Πάσχα με τη νέα καμπάνια #Creatememories – The Super Godfather

Βάζοντας ως στόχο να γίνουν πραγματικοί ήρωες οι νονοί, στέκεται στο πλάι τους με μία σειρά από υπηρεσίες που έβαλε σε εφαρμογή για να κάνει ξεχωριστό το φετινό μας Πάσχα. Έτσι, υπόσχεται σε όλους τους νονούς πως τα βαφτιστήρια τους φέτος όχι μόνο θα λάβουν απευθείας στην πόρτα τους  τη λαμπάδα, τα ρούχα και τα παπούτσια τους αλλά θα είναι όλα επιλεγμένα αποκλειστικά για εκείνα ακόμα και από μακριά.

Όπως αναφέρει και στην φετινή καμπάνια της η Lapin House θα επιστρατεύσει όλες τις ειδικές ομάδες για την επίτευξη του τέλειου δώρου και συγκεκριμένα δίπλα σε κάθε νονό θα βρίσκονται:

H Lapin House Tech team με το ολοκαίνουργιο e-shop: lapinkids.com για να γίνονται εύκολα και ξεκούραστα όλες οι επιλογές των δώρων.

Η Lapin House Styling team που έχει ετοιμάσει ήδη μία λίστα με τις αγορές που όλοι θα  λατρέψουν.

Η Lapin House Personal Shopping team που θα είναι δίπλα σε όλους τους νονούς  από τις 9.00 έως και τις 21.00, καλώντας το 210 8003162,  για την τέλεια επιλογή δώρου, για συμβουλές και εξειδικευμένες προτάσεις.

Η Lapin House Gift Preparation team που θα ετοιμάσει το δώρο, με την ξεχωριστή συσκευασία της Lapin House και θα το αποστείλει με δωρεάν μεταφορικά στο αγαπημένο του βαφτιστήρι σαν να το έχει παραδώσει ο ίδιος.

lapin

Εξερευνήστε λοιπόν όλες τις ανοιξιάτικες συλλογές των αγαπημένων brands Moncler, Gucci, Ralph Lauren,Balmain, Givenchy, Hogan, Little Marc Jacobs, Chloe, DKNY, Vilebrequin, MC2 και άλλα πολλά στο ανανεωμένο www.lapinkids.com ή καλέστε το 210 8003162 για να συνδεθείτε με μια Lapin House personal shopper!

Τέλος, αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι για το πιο υπέροχο δώρο μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση κάνοντας το Lapin House Ultimate Godfather/Godmother Test που θα σας στείλει μία πρόταση μόνο για εσάς αμέσως τώρα..