Πέντε στιλιστικά tips για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες

Ακολουθήστε απλές συμβουλές για να βρείτε τα σωστά ρούχα.

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών με καμπύλες δε χρειάζεται να ψάχνετε μανιωδώς το ρούχο που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιλιστικά tips που θα σας βοηθήσουν να κολακεύσετε τη σιλουέτα σας και να την κάνετε να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική και θηλυκή.

Σταματήστε να κρύβεστε

Δε χρειάζεται να κρύβετε ούτε την κοιλιά σας, ούτε τους επιπλέον πόντους στην περιφέρεια, ούτε κάτι άλλο από το σώμα σας. Δε χρειάζεται να κυκλοφορείτε μονίμως με oversized κομμάτια. Μπορείτε να φορέσετε πιο στενά, που αγκαλιάζουν κομψά το σώμα σας, χωρίς όμως να προκαλούν "ασφυξία".

Επενδύστε στο μαύρο

Δεν είναι μύθος ότι το μαύρο "κόβει" και ότι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για όλες τις γυναίκες. Όχι δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείτε μονίμως με total black, όμως μπορείτε να το φοράτε λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα στα σημεία που νιώθετε ότι θέλετε να αφαιρέσετε πόντους. Το μαύρο άλλωστε, εκτός των άλλων, είναι και η εύκολη λύση που ταιριάζει με όλα, οπότε σε κάθε περίπτωση δείτε το σαν μια βολική επιλογή που και θα σας κολακεύει και θα σας γλιτώσει χρόνο από το καθημερινό πρόβλημα με τίτλο "τι να φορέσω σήμερα".

Μην επιμένετε στις plus size συλλογές

Δε χρειάζεται να κοιτάτε την αγορά μόνο για ρούχα για παχουλές καθώς είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν ακόμα και τα ρούχα που είναι από brands που δεν έχουν plus size συλλογή. Με μια έρευνα θα εκπλαγείτε από το πόσα ρούχα υπάρχουν τελικά εκεί έξω, τα οποία μάλιστα είναι απόλυτα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

Δώστε σημασία στα εσώρουχα

Δεν είστε υποχρεωμένη να φοράτε συνεχώς plus size εσώρουχα. Δοκιμάστε τα σχέδια που σας αρέσουν αλλά φροντίστε να είναι το σωστό νούμερο και να έχουν τέλεια εφαρμογή γιατί αυτό τελικά αναβαθμίσει την εμφάνισή σας.

Αγαπήστε την pencil γραμμή

Πέντε στιλιστικά tips για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες

Αν έχετε την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν στις γυναίκες με καμπύλες τα ρούχα που έχουν pencil γραμμή, κάνετε λάθος. Δοκιμάστε λοιπόν φούστες και φορέματα σ’ αυτό το τόσο κλασικό κόψιμο και θα διαπιστώσετε ότι είναι μια τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας.

Και ένα bonus tip: Βρείτε το κατάλληλο μαγιό

Επειδή η νέα σεζόν είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε, καλό θα ήταν να αρχίσετε την έρευνα από τώρα.

Πηγή: Missbloom.gr