5 κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε για να δείχνετε πάντα κομψή

Υπάρχουν τρόποι και είναι πιο εύκολοι από ό,τι φαντάζεστε.

Με την επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται και η στιλιστική μετάβαση από την αθλητική φόρμα σε ένα αγαπημένο τζιν. Έφτασε η στιγμή για να αντικατασταθούν τα αθλητικά ρούχα με όλα αυτά τα υπέροχα κομμάτια που ανακαλύψατε καθώς οργανώνατε την γκαρνταρόμπα σας αλλά και με τις νέες προσθήκες που θα κάνετε. Οι σωστές στιλιστικές επιλογές είναι αυτές που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Ποιοι είναι οι κανόνες, όμως, που πρέπει να ακολουθείτε για να δείχνετε πάντα chic;

Όταν φοράτε τακούνια να είστε σίγουρη πώς μπορείτε να περπατήσετε άνετα με αυτά

Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση με όλα τα σύνολα που επιλέγετε να φορέσετε και να αισθάνεστε άνετα. Τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα outfit, αφού μπορούν να το αναδείξουν ή να το καταστρέψουν. Το σημαντικότερο tip είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, καλό είναι να ξέρετε με σιγουριά πώς μπορείτε να περπατάτε άνετα. Μπορείτε να φορέσετε τα συγκεκριμένα παπούτσια για κάποιες ώρες στο σπίτι, για να δείτε πώς αισθάνεστε.

Ποντάρετε στο tailoring

Δώστε έμφαση στο tailoring και τις sharp γραμμές, αφού είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο που τα Scandi girls ξεχωρίζουν τόσο πολύ για τις στιλιστικές τους επιλογές, αφού ακολουθούν πιστά αυτόν τον κανόνα.

Δώστε έμφαση στη μέση σας με τα σωστά  αξεσουάρ

Αν υπάρχει ένα σημείο στο σώμα σας που αξίζει την προσοχή σας, αυτό είναι αναμφισβήτητα η μέση σας, γι’ αυτό καλό είναι να επενδύσετε σε αξεσουάρ που την τονίζουν.

Βρείτε το ιδανικό jeans που ταιριάζει στο σωματότυπό σας

Βρείτε το ιδανικό τζιν που ταιριάζει στο σωματότυπό σας, το οποίο θα αποτελεί και τη life saver επιλογή για όλες τις ώρες.

Ποντάρετε σε θηλυκά κομμάτια

Aναδείξτε την feminine πλευρά σας με τις σωστές στιλιστικές επιλογές. Επενδύστε σε φίνες υφές, φορέματα με ιδιαίτερο κόψιμο ή ντεκολτέ, διαφάνειες και prints.

Πηγή: Missbloom.gr