Ένα νέο πρόσωπο αναλαμβάνει σημαντικά καθήκοντα στην ομάδα του Louis Vuitton

Θα δουλεύει κοντά στον Nicolas Ghesquière.

Ο Louis Vuitton μόλις ανακοίνωσε τον νέο Women's Fashion Leather Goods Director του, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 2 Ιουνίου. Πρόκειται για τον Johnny Coca, ο οποίος θα μοιραστεί τις ιδέες και τη δημιουργικότητά του με την ομάδα του οίκου ενώ θα δουλεύει κοντά στον Nicolas Ghesquière. 

Ο Johnny γεννήθηκε στην Ισπανία και σπούδασε στην Καλών Τεχνών αλλά και τη Boulle, τη σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Παρίσι. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Louis Vuitton ενώ στη συνέχεια πήγε στον Bally αλλά και στη Celine, όπου δούλεψε μαζί με τη Phoebe Philo. Το 2015 ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Mulberry. 

"Είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Johnny πίσω στον Louis Vuitton τον όμιλο LVMH. Θα δυναμώσει τη δημιουργικότητά μας και την ικανότητά μας να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε. Αντιπροσωπεύει πλήρως το πνεύμα και το όραμα του Louis Vuitton" είπε η Delphine Arnault. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υποδέχομαι τον Johnny στον Louis Vuitton και που θα είναι μαζί μου σε αυτή τη διαδρομή που ξεκίνησα μερικά χρόνια πριν. Η ομάδα μου και εγώ ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του στον κόσμο του Louis Vuitton" είπε ο Nicolas Ghesquière εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την άφιξη του Coca. 

Ένα νέο πρόσωπο αναλαμβάνει σημαντικά καθήκοντα στην ομάδα του Louis Vuitton
O Johnny Coca

Και ο ίδιος ο δημιουργός όμως δεν έκρυψε τη χαρά του για τα νέα του καθήκοντα. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Delpine και το LVMH Group για την εμπιστοσύνη τους. Με τιμά πολύ το γεγονός ότι επιστρέφω σε έναν τόσο σημαντικό οίκο, που είναι σύμβολο του ταξιδιού και του ονείρου. Εδώ η φαντασία συναντάει την καινοτομία και τα πιο υψηλά στάνταρ. Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα δουλέψω μαζί με τον Nicolas Ghesquière και την ομάδα του για να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τις γυναικείες συλλογές με τις τσάντες. Για μένα αυτή η διαδρομή είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος κύκλος, καθώς είμαι αρκετά τυχερός ώστε να επιστρέψω στο μέρος όπου ξεκίνησα και έμαθα τα βασικά για τα δερμάτινα είδη, στα ατελιέ του στην Asnières. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δημιουργική μου περιπέτεια, σε ένα μοναδικό εργαστήριο που συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά με τη σύγχρονη αισθητική."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ