Η Linda Farrow γιορτάζει 50 χρόνια στο luxury eyewear

Το Harpersbazaar.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα συλλογή Linda Farrow Spring Summer 2020 σηματοδοτεί την 50ή επέτειο του brand, το οποίο ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1970. Ως πρωτοπόρος στο luxury eyewear, η Linda Farrow κατάφερε να μετατρέψει τα γυαλιά από ένα καθημερινό αξεσουάρ σε ένα statement κομμάτι. Ως σχεδιάστρια μόδας, η Farrow ήταν μια από τις πρώτες designers που αντιμετώπισε τα γυαλιά ηλίου ως αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ και της μόδας, δημιουργώντας συνεχώς πρωτοποριακές συλλογές που ακολουθούσαν τον παλμό της εποχής. 

Μετά από μία παύση είκοσι χρόνων, το brand επέστρεψε το 2003, καθώς ο γιος της σχεδιάστριας, Simon Jablon, αποκάλυψε στα 24 του μια συλλογή από τα πρωτότυπα σχέδια της μητέρας του. Η άνευ προηγουμένου ζήτηση για την αρχειακή συλλογή της Linda Farrow οδήγησε τον Simon στην πλήρη αναβίωση του brand, αρχίζοντας να δημιουργεί τα δικά του γυαλιά και συνεχίζοντας τη δέσμευση της μητέρας του για πρωτοποριακά σχέδια που ξεφεύγουν από τα στενά όρια του κλασικού. 

Η Linda Farrow γιορτάζει 50 χρόνια στο luxury eyewear

Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά του brand, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 γιορτάζει το 70s στιλ με μια μοντέρνα πινελιά. Για τη φετινή σεζόν, η προσοχή δίνεται στο πολύτιμο χρυσό, το τιτάνιο από την Ιαπωνία και τους χειροποίητους βραχίονες. Τοποθετημένη στους κήπους μιας ιταλικής βίλας στη λίμνη Κόμο, οι εικόνες της καμπάνιας αντικατοπτρίζουν τον ηδονισμό της εποχής με ένα νεύμα στο decadent partying του σήμερα.

Linda Farrow Exclusive Anniversary Piece

Κομμάτια - κλειδί στη συλλογή, το Amber, μια μεγαλύτερη εκδοχή του κλασικού Linda Farrow τετράγωνου σκελετού και το Dunaway, ένα πληθωρικό cat-eye σχέδιο που φέρει το μονόγραμμα ‘Linda Farrow London 1970’. Πρόσθετα βασικά κομμάτια είναι το Amelia και το κλασικό σχέδιο Linda Farrow με επένδυση από χρυσό 18 καρατίων.

Η Linda Farrow δημιούργησε επίσης μια σειρά από ιταλικά μεταξωτά μαντήλια περιορισμένης έκδοσης με ψυχεδελικές εκτυπώσεις, χρώματα και γραφικά σχήματα που παραπέμπουν στη δεκαετία του 1970 που μπορούν να φορεθούν δεμένα στον βραχίονα των γυαλιών. Οι αλυσίδες έχουν επίσης δημιουργηθεί ως πρόσθετο αξεσουάρ σε αποχρώσεις μαύρου, κρεμ και ταρταρούγα. 

Το Harpersbazaar.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Linda Farrow. Επισκεφθείτε το Instagram @harpersbazaargreece και δείτε περισσότερα.

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού

Η εταιρεία "ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" με έδρα το Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας 40 (εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας "Διοργανώτρια"), διοργανώνει προωθητική ενέργεια μέσω Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους ακόλουθους όρους:

1) Δικαίωμα Συμμετοχής – Προϋποθέσεις

1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών "ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" και των συνδεδεμένων με αυτές επιχειρήσεων, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε άλλος σχετίζεται επαγγελματικά με την εν λόγω προωθητική ενέργεια.

1.2. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στην προωθητική ενέργεια εκτός των όσων ορίζονται ανωτέρω, είναι να διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων εγγραφής του Instagram, την πολιτική απορρήτου και ασφαλείας αυτού και συνακόλουθα την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του έναντι του Instagram σε σχέση με την προωθητική αυτή ενέργεια.

1.3. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της προωθητικής ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.

1.4. Για τη συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια δεν απαιτείται η αγορά προϊόντων από τη Διοργανώτρια ή η με οποιονδήποτε τρόπο από μεριάς των συμμετεχόντων διακινδύνευσης κάποιου χρηματικού ποσού με σκοπό το κέρδος.

2) Διάρκεια

2.1. Η διάρκεια της εν λόγω προωθητικής ενέργειας αρχίζει την 10/07/2020 και λήγει τη Δευτέρα 20/07/2020 και ώρα 15.00.

2.2. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές (μέσω comment στο post του διαγωνισμού) που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της ως άνω προωθητικής ενέργειας, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

2.3. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να περιορίσει ή παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή της στην σελίδα της προωθητικής ενέργειας.

2.4. Συμμετοχές που θα υποβάλλονται μετά τη λήξη της αρχικής ή/και συντμηθείσας ή/και παραταθείσας ως ανωτέρω προθεσμίας συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια, σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανίσχυρες και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε ενώ δεν δημιουργούν κανενός είδος δικαίωμα υπέρ του συμμετέχοντος.

2.5. Ο Χρόνος Έναρξης και Λήξης της προωθητικής ενέργειας, ο χρόνος ενεργής αποστολής της συμμετοχής και της λήψης οποιουδήποτε σημείου, καθώς και η μέτρηση όλων των σχετικών με την προωθητική ενέργειας ενδείξεων θα γίνεται βάσει των ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό από τη Διοργανώτρια και όχι των εκάστοτε ενδείξεων των υπολογιστών των συμμετεχόντων.

3) Συμμετοχή στην ενέργεια

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να λάβει μέρος στην εν λόγω προωθητική ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να κάνει Follow στη σελίδα του Harpersbazaar.gr στο Instagram και να αφήσει ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στον Διαγωνισμό εκτός των όσων ορίζονται στο άρθρο 1, είναι να διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων εγγραφής του Instagram και συνακόλουθα την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του έναντι του Instagram σε σχέση με την προωθητική αυτή ενέργεια. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας και σχόλια που δεν προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή περιέχουν προσβλητικό της τιμής και αξιοπρέπειας περιεχόμενο, δεν περιέχουν περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή δημιουργούν διακρίσεις σε βάρος ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, ή αντίκεινται στις κείμενες διατάξεις ή είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπή. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής. H Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών καθώς και σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ή ελλιπών στοιχείων.

4) Δώρα

Το προσφερόμενο δώρο είναι:

1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου Linda Farrow. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, το μοντέλο θα αντικατασταθεί με παρόμοιο σχέδιο που θα έχει διαθεσιμότητα στο επιθυμητό μέγεθος.

Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια, είναι ορισμένα ως ανωτέρω και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλα δώρα ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Επίσης, τα δώρα είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα. H Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στο Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία και δεν υπέχει ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων ή/και του νικητή. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της εταιρείας παύει να υφίσταται.

5) Ανάδειξη Νικητή

5.1. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 16:00,  μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης διεξαγόμενης από Τριμελή Επιτροπή, στα κεντρικά γραφεία της Διοργανώτριας, που έχει αναλάβει την προώθηση της παρούσας προωθητικής ενέργειας κατόπιν συλλογής των usernames των χρηστών που έχουν ακολουθήσει τους παραπάνω όρους και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγωγής τυχαίων κωδικών (ηλεκτρονική κλήρωση). Η Διοργανώτρια δικαιούνται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της. Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην σελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στον διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης https://www.instagram.com/harpersbazaargreece/, και οι νικητές θα ενημερωθούν για την ανάδειξή τους, τόσο από την ως άνω ανακοίνωση, όσο και με προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

5.2. Οι νικητές καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διοργανώτρια με προσωπικό μήνυμα στον ως άνω διαδικτυακό τόπο. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους του συμμετέχοντος/επισκέπτη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους οι συμμετέχοντες/επισκέπτες αποδέχονται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

5.3. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους του συμμετέχοντος/επισκέπτη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους οι συμμετέχοντες/επισκέπτες αποδέχονται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους. Σε περίπτωση που ο/οι νικητές, το όνομα των οποίων θα έχουν ανακοινωθεί, δεν επικοινωνήσει/ουν εμπροθέσμως με την Διοργανώτρια ως ανωτέρω ή/και δεν αποδεχτεί/ουν το/α προσφερόμενο/α σε αυτόν/ους δώρο/α αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απολέσουν οριστικά το/α δώρο/α, και θα κληθεί στη θέση τους να επικοινωνήσει και αποδεχθεί ο πρώτος κατά σειρά επιλαχών, με την προαναφερθείσα διαδικασία. Σε περίπτωση που ούτε και αυτός δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια ή δεν αποδεχτεί το προσφερόμενο σε αυτόν δώρο τότε θα κληθεί στη θέση του ο δεύτερος κατά σειρά επιλαχών. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας μέχρι την ημέρα που προβλέπεται από τους παρόντες όρους, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές και η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά την διακριτική της ευχέρεια το/α δώρο/α που δεν αναζητήθηκε/αν και / ή δεν παραλήφθηκε/αν έγκαιρα από το/ους νικητή/ες, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στον/ους αντίστοιχο/ους νικητή/ες.

5.4. Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο – ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων – μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων όρων, (γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους και (δ) αν δεν εμφανίσει νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του και την ηλικία του κατά την παραλαβή του Δώρου.

6) Παραλαβή Δώρων

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω Instagram message για το δώρο τους.

7) Προσωπικά δεδομένα –Δήλωση συναίνεσης

Η Διοργανώτρια ή/και οποιοσδήποτε τρίτος εμπλεκόμενος στον Διαγωνισμό δεν συλλέγει ούτε και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η επικοινωνία με τους συμμετέχοντες διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram.

Μόνο μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, η Διοργανώτρια η ίδια ή/και μέσω τρίτων εξουσιοδοτημένων προσώπων από αυτήν θα συλλέξει και θα επικοινωνήσει με τους Νικητές και θα λάβει από αυτούς στοιχεία επιβεβαιωτικά της ταυτότητάς τους ή χρήσιμα για την αποστολή του δώρου που αυτοί θα έχουν κερδίσει. Μόνο τα πιο πάνω στοιχεία και μόνο για αυτό τον σκοπό θα διατηρηθούν, στην έδρα της Διοργανώτριας που βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας 40 και μετά το πέρας της παρούσας προωθητικής ενέργειας και την παράδοση των δώρων.

Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των συμμετεχόντων κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως ισχύουν σήμερα, για την τήρηση των προσωπικών στοιχείων τους και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας της προωθητικής ενέργειας. Οι συμμετέχοντες ρητά και ανεπιφύλακτα συναινούν και αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους για την εκτέλεση του όρου 6 ανωτέρω, καθώς και τη δημοσίευση του ονόματός τους με οποιοδήποτε μέσο για διαφημιστικούς σκοπούς στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας. Κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό έχει ιδίως δικαίωμα πρόσβασης στα ανωτέρω στοιχεία που τον αφορούν προσωπικά (και να ζητήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών), καθώς και δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία αυτών απευθυνόμενος στην εταιρεία δια του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

8) Τροποποίηση Όρων

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά της παρούσας προωθητικής ενέργειας ή να την ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει τα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά την κρίση της και εν γένει να τροποποιεί κάθε όρο της προωθητικής ενέργειας με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων με ανακοίνωση μέσω της σελίδας https://www.instagram.com/harpersbazaargreece/

9) Αποποίηση Ευθύνης Διοργανώτριας

9.1. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες αγνοήσουν τους όρους και οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι θα αποζημιώσουν πλήρως τη Διοργανώτρια έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων από οποιονδήποτε τρίτο που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων.

9.2. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών καθώς και σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ή ελλιπών στοιχείων.

9.3. Η Διοργανώτρια δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτήν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.

10) Αποδοχή των όρων – Συναίνεση

10.1. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος.

10.2. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η λειτουργία της ως άνω σελίδας της Διοργανώτριας δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα χάνει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

11) Πνευματικά Δικαιώματα

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των εταιρειών και του Instagram και απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει αυτών με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.

12) Δικαιοδοσία – Εφαρμοστέο

Δίκαιο Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με την παρούσα προωθητική ενέργεια θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

13) Δημοσιότητα

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας στη σελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στον διαδικτυακό τόπο https://www.harpersbazaar.gr/.