Για πρώτη φορά μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση τα παπούτσια του Manolo Blahnik

Ο σχεδιαστής δεν έχει διοργανώσει ποτέ ξανά online sales στο επίσημο e-shop του.

O Manolo Blahnik διοργανώνει για πρώτη φορά online εκπτώσεις, στις οποίες μπορεί κανείς να αποκτήσει κάποια από τα πιο iconic σχέδιά του με μειωμένες τιμές έως και κατά 50%. 

Ο δημιουργός που έγινε γνωστός για τα τόσο κομψά παπούτσια που υπογράφει και που λατρεύουν οι stars σε όλο τον κόσμο, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές αξεσουάρ του πλανήτη. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε και μέσα από το Sex and the City, μιας και ήταν ο αγαπημένος της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw, η οποία φρόντιζε να επισημαίνει την προτίμησή της στα παπούτσια του με κάθε ευκαιρία. 

Για πρώτη φορά μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση τα παπούτσια του Manolo Blahnik

Αυτές οι εκπτώσεις -που δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα επαναληφθούν στο μέλλον, ή αν πρόκειται για μία και μοναδική φορά- είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσει κανείς σε κάποια iconic σχέδια. Είτε ψάχνετε ένα ζευγάρι για κάποια επίσημη εμφάνιση, είτε απλώς θέλετε να αναβαθμίσετε τα office looks σας, σ' αυτό το ειδικά διαμορφωμένο section του e-shop του label, μπορείτε να βρείτε από τα πιο εντυπωσιακά σατέν παπούτσια με διακοσμητικά στοιχεία, μέχρι τα πιο απλά flats. 

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έχουν ήδη ξεκινήσει στο manoloblahnik.com