Iris Apfel | Γιόρτασε τα 99α της γενέθλια με το δικό της μοναδικό στιλ

Λίγο πριν κλείσει τα 100, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στιλ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν ως "γιαγιά της μόδας", άλλοι την αποκαλούν "είδωλο" και "ιέρεια", αλλά το σίγουρο παραμένει ότι Iris Apfel είναι μία αειθαλής παρουσία, που ακόμα κι αν σε κάποιον δεν λέει (ίσως) κάτι το όνομά της, δεν περνάει απαρατήρητη. Τα oversized στρογγυλά γυαλιά μυωπίας, που φορά πάντα, τα έντονα χρώματα και τα prints που επιλέγει για τις εμφανίσεις της και φυσικά η μαξιμαλιστική εμμονή της με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα την έχουν αναδείξει σ' ένα ageless style icon που η φιλοσοφία της πάνω στη ζωή και τη μόδα μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στις συμβουλές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Iris Apfel, λοιπόν, μόλις έκλεισε τα 99 της χρόνια και το γιόρτασε φροντίζοντας να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση όπως αρμόζει στην περίσταση. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram για τη σημερινή ημέρα ποζάρει φορώντας ένα ντραπέ μάξι φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, ενώ το σύνολο συμπληρώνουν εντυπωσιακά κολιέ στο λαιμό της και βραχιόλια περασμένα και στα δυο της χέρια. Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της και τα signature στρογγυλά γυαλιά μυωπίας ολοκληρώνουν το look. 

Στη λεζάντα, η Apfel σχολίασε: "Η παλιά μου κλεψύδρα τα πάει μια χαρά... Η άμμος σταλάζει, και έφτασε στα ενενήντα plus εννιά. Χρόνια μου πολλά, ας είμαι ευτυχισμένη! Τα ευχαριστώ μου που κατάφερα να ευημερήσω και να επιβιώσω σε μία δύσκολη χρονιά!".  

Ανάμεσα σ' αυτούς που έσπευσαν να τής ευχηθούν, και ο έλληνας σχεδιαστής Vassilis Zoulias που έγραψε: "Ο Θεός είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ