Emma Corrin | Οι 8 εμφανίσεις που αποκαλύπτουν το στιλ της νέας "Πριγκίπισσας Diana"

Τα κομψά looks της ηθοποιού που θα υποδυθεί τη Diana στο The Crown.

Λίγο μετά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Crown, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Emma Corrin, την ηθοποιό που υποδύεται την Πριγκίπισσα Diana. Χωρίς αξιοσημείωτη ως τώρα τηλεοπτική παρουσία ή ιδιαίτερη συμμετοχή σε ταινίες,  η 24χρονη Βρετανίδα είναι έτοιμη να συστηθεί με την επιτυχία, αφού επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη έναν ρόλο με τεράστιο βάρος, αυτόν της αδικοχαμένης "Πριγκίπισσας του Λαού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αφιερώματα στην εκκολαπτόμενη σταρ έχουν ήδη ξεκινήσει, και εκτός από το ταλέντο της, που καλείται να αποδείξει με τη συμμετοχή της σε μια σειρά που παρακολουθούν εκατομμύρια παγκοσμίως, αφορούν και στο στιλ της. Η αποστολή της, μάλιστα, όσον αφορά τις εμφανίσεις της έχει την επιπλέον δυσκολία ότι δεν θα αποφύγει εύκολα τις συγκρίσεις με την Πριγκίπισσα Diana, ένα αυθεντικό style icon που χαρίζει έμπνευση με τα looks της ακόμα και σήμερα, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της.   

Η Emma Corrin, βεβαίως, δεν είναι η Πριγκίπισσα Diana, ωστόσο στις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις ως πρωταγωνίστρια έχει δώσει αισιόδοξα δείγματα και έχει ήδη καταγραφεί το χαρακτηριστικό "ανερχόμενο style icon" σε διάφορα άρθρα που αφορούν το στιλ και τα outfits της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H εκλεπτυσμένη, σοφιστικέ προσέγγιση που έχει επιλέξει για τις εμφανίσεις της καθιστούν σαφές ότι η Corrin γνωρίζει τι της ταιριάζει, "παίζοντας" με την εικόνα μίας σύγχρονης "Πριγκίπισσας" που, όμως, της αρέσουν οι ανατροπές. Από τον δυναμικό ρομαντισμό που της προσφέρουν οι δημιουργίες του οίκου Miu Miu, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά, έως τo power suit της Celine και τα θηλυκά φορέματα Chanel, η νέα τηλεοπτική "Diana", και η στιλίστρια της Leith Clarke, έχουν ήδη βάλει τον πήχη ψηλά. Και όλοι περιμένουν να δουν τη συνέχεια. 

Τα 8 outfits της Emma Corrin που ξεχώρισαν :

Στο photocall για τη σειρά short films Miu Miu Women's Tales στο Φεστιβάλ Βενετίας με μάξι φόρεμα Miu Miu με statement γιακά. 

Στην πρεμιέρα της ταινίας "Misbehaviour" στο Λονδίνο με μίνι φόρεμα σε μοβ του οίκου Valentino και Roger Vivier γόβες. 

Με κοστούμι και γιλέκο του οίκου Celine σε film party στο Λονδίνο. 

Στο Παρίσι για το fashion show της συλλογής Fall/Winter 2020/2021 του Miu Miu με φόρεμα με κεντημένο γιακά και μανίκια, τσάντα και πέδιλα επίσης Miu Miu. 

Στην πρεμιέρα της σειράς "Pennyworth" στο Λος Άντζελες με δαντελένιο φόρεμα Chanel. [Photo: Instagram@emmalouisecorrin]

Σε event για το The Crown με φόρεμα Simone Rocha. [Photo: Instagram@emmalouisecorrin]

Με αμάνικο φόρεμα Chanel με κουμπιά, στην εκδήλωση για τα βραβεία Virgin Media British Academy Television.

Στη συζήτηση που διοργάνωσε ο οίκος Miu Miu στη Βενετία για την προώθηση του Miu Miu Women's Tales μ' ένα σύνολο από ναυτικό πουκάμισο, δερμάτινη pencil φούστα και λευκές γόβες Miu Miu.