Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2020

Από τα πιο ζωηρά χρώματα μέχρι τους πιο έντονους όγκους, αυτά τα κοσμήματα θα αναβαθμίσουν κάθε look.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 είναι πλέον ξεκάθαρες και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στις βιτρίνες των καταστημάτων. Στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι το street style έδωσε ιδέες για το πώς κάποιες από αυτές μπορούν να υιοθετηθούν από τώρα. Λίγο πριν από τον fashion month που ξεκινάει σε λίγες μέρες -και μοιραία θα κάνει τις τρέχουσες τάσεις να μοιάζουν παλιές- συγκεντρώσαμε τα επικρατέστερα trends στα κοσμήματα. Οι σχεδιαστές έχουν "παίξει" με τις πολύχρωμες πέτρες, με τους όγκους και με διαχρονικά στοιχεία, όπως οι πέρλες, και έχουν δημιουργήσει ένα ανοιξιάτικο τοπίο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Από το single earring trend που θυμίζει τα '80s μέχρι τις oversized αλυσίδες, ακολουθούν τα κοσμήματα που θα κάνουν κάθε ανοιξιάτικο look πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό. 

Single earring

Single earring

Σίγουρα τα σκουλαρίκια βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο, όμως αυτή η τάση που θυμίζει κάτι από τα '80s είναι ο πιο επίκαιρος τρόπος να τα φορέσετε. Η πιο ιδανική επιλογή φυσικά είναι ένα statement σκουλαρίκι, μιας και μόνο του μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα από ένα ζευγάρι απλά, κλασικά σκουλαρίκια. 

Στη φωτογραφία: Oscar de la Renta

Prabal Gurung

Μεγάλες αλυσίδες

Μεγάλες αλυσίδες

Το χειμώνα οι χρυσές, διακριτικές αλυσίδες ήταν στη μόδα και παραμένουν και τώρα. Το street style κατακλύστηκε από αυτές και, αφού το trend αγκαλιάστηκε σχεδόν από όλες τις γυναίκες, οι οίκοι προτείνουν την πιο extravant εκδοχή του. Μεγάλες αλυσίδες, από οποιοδήποτε υλικό, έρχονται να γίνουν το επόμενο statement αξεσουάρ και να συνδυαστούν ακόμα και με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. 

Στη φωτογραφία: Zimmermann

Brandon Maxwell

Pearls FTW

Pearls FTW

Ρομαντικές και κλασικές. Άλλοτε με αναγεννησιακή χροιά και άλλοτε μοντέρνες και edgy. Οι πέρλες φέτος αποβάλλουν πλήρως οτιδήποτε τις συνδέει με το συντηρητικό preppy και γίνονται το must have της σεζόν. 

Στη φωτογραφία: Khaite

Tory Burch

Άνοιξη σημαίνει χρώμα

Άνοιξη σημαίνει χρώμα

Αν και πλέον η μόδα δεν έχει χρωματικούς περιορισμούς, και μπορεί κανείς να φορέσει οποιαδήποτε απόχρωση όλες τις εποχές, σίγουρα η άνοιξη και το καλοκαίρι προσφέρονται λίγο παραπάνω για εμπνευσμένο color blocking και για πιο "χαρούμενους" χρωματικούς συνδυασμους. Τα κοσμήματα φέτος προσφέρονται ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό. 

Στη φωτογραφία: Ulla Johnson

Ports 1961

Brandon Maxwell

Oversized hoop earrings

Oversized hoop earrings

Αυτό είναι κάτι που ίσως ήδη έχουν προσέξει όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Τα σκουλαρίκια-κρίκοι έχουν γίνει πλέον κλασικά και κάθε σεζόν βρίσκονται το προσκήνιο με διαφορετική εκδοχή. Φέτος τα πιο oversized είναι αυτά που κερδίζουν έδαφος και που μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είναι διακοσμημένα με διάφορα στοιχεία, όπως κοχύλια και πέτρες. 


 
Proenza Schouler

Oscar de la Renta