Dior | Θα δείξει την SS21 συλλογή του live στο TikTok

Άλλος ένας μεγάλος οίκος που θα χρησιμοποιήσει τη δημοφιλή πλατφόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκινάει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και όπως συνέβη και με τις Εβδομάδες σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο, θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω ψηφιακά shows. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προγραμματιστεί shows με φυσική παρουσία, αλλά ασφαλώς με πολύ μικρότερο αριθμό καλεσμένων.

Αυτό, επίσης, που είναι σίγουρο για τα physical catwalks είναι ότι θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, που έχουν επιλέξει οι οίκοι. Μία από τις πλατφόρμες που αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής γι' αυτή τη δουλειά είναι το TikTok, το οποίο εξάλλου έχει εξαγγείλει τον δικό του "TikTok fashion month", που έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Σεπτέμβρη παράλληλα με τις εβδομάδες μόδας. 

Ένας από τους οίκους, λοιπόν, που ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν live το catwalk τους για τη συλλογή SS21 μέσα από την πλατφόρμα είναι κι αυτός του Dior. H Maria Grazia Chirui θα παρουσιάσει τη συλλογή της στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ελάχιστες άλλες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το σόου.

Με την επιλογή αυτή να μεταδώσει την πασαρέλα του σε live streaming από τον λογαριασμό του στο TikTok, o Dior έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους υπόλοιπους οίκους όπως οι Louis Vuitton, Saint Laurent, Celine, Etro, Alice + Olivia, που έχουν επιλέξει την πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ