Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή μοντέλων Tudor Royal

Η νέα σπορ συλλογή της ελβετικής εταιρείας ρολογιών για τους λάτρεις της κομψότητας και της περιπέτειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη νέα σπορ συλλογή μοντέλων Royal παρουσιάζει η Tudor, επιλέγοντας μια ονομασία που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του '50 για να δοθεί έμφαση στην ανώτερη ποιότητα των ρολογιών της.

Tα νέα μοντέλα διατίθενται με 4 διαμέτρους κάσας 25, 34, 38, 41mm, από ανοξείδωτο ατσάλι 316 L ή σε συνδυασμό από ατσάλι και χρυσό. Είναι εξοπλισμένα με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 2834 και είναι στεγανά σε βάθος 100 μέτρων.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή μοντέλων Tudor Royal

Κυκλοφορούν με εκπληκτικά καντράν Sunray - με εφέ ηλιακών ακτίνων και λατινικούς αριθμούς σε χρωματικούς τόνους όπως μαύρο, ασήμι, στο χρώμα της σαμπάνιας και μπλε. Η συλλογή των καντράν ολοκληρώνεται με καντράν από mother of pearl και διαμάντια στα γυναικεία μοντέλα, και με ημερομηνία στο καντράν στην έκδοση μεγαλύτερης διαμέτρου 41mm. Όλα τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από την 5ετη εγγύηση και την πιστοποίηση Ελβετικού χρονομέτρου.

cr-TudorRoyal

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια της ελβετικής εταιρείας ρολογιών τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές της Tudor, όπως Black Bay, Pelagos και 1926, συνδυάζουν ιδανικά  το μοναδικό  στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.