Η εκστρατεία της Lapin House για ένα βιώσιμο μέλλον

Πάρτε μέρος στην πρωτοβουλία #LapinKidsMission:Planet ανακυκλώνοντας παλιά ρούχα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πίσω από τα ρούχα της Lapin Ηouse κρύβεται μία ιστορία που τα κάνει μοναδικά. Κάθε συλλογή ξεκινά με μία ιδέα. Τα μέλη της ομάδας δημιουργών του Lapin House Fashion Labs ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να την αναζητήσει. Και στη συνέχεια, αυτή η ιδέα γίνεται χρώματα και τα χρώματα, εμπριμέ σχέδια, σχεδιασμένα με αγάπη. Ακολουθεί η συλλογή των άνθεων βαμβακιού, που θα μετατραπούν σε φυσικό νήμα για να γίνει ύφασμα και τα σχέδια θα εκτυπωθούν σ' αυτό με επιλεγμένα μη τοξικά χρώματα, φιλικά προς τον πλανήτη και τα παιδιά. 

Η επεξεργασία των υφασμάτων γίνεται στα εργοστάσια της Lapin House με χρήση μηχανών που σέβονται το περιβάλλον και στη συνέχεια τα υφάσματα γίνονται ενδύματα, έτοιμα να μοιραστούν στα καταστήματα της Lapin House. Οι χειροποίητες λεπτομέρειες, η υψηλή ποιότητα και η αντοχή μέσω "combed” νημάτων ξεχωρίζουν στα ενδύματα, που όταν μεταφέρονται στα καταστήματα,φρεσκαρίζονται με ατμό και αρωματίζονται με LH άρωμα, για να κρεμαστούν στις ξύλινες κρεμάστρες περιμένοντας να τα διαλέξετε. 

Η Lapin House, λοιπόν, μέσα από την καμπάνια #LapinKidsMission:Planet μας καλεί σε μία νέα πραγματικότητα όπου τα ρούχα δεν πετιούνται, αλλά  χαρίζονται σε αυτούς που τα χρειάζονται. Τα παλιά υφάσματα δεν καταλήγουν να μολύνουν, αλλά αντίθετα ανακυκλώνονται για να πάρουν μία νέα μορφή. Αυτή η πραγματικότητα έχει λιγότερα άχρηστα αντικείμενα και περισσότερα χρήσιμα. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να γίνει η βάση για ένα πιο όμορφο μέλλον αρκεί να γίνουμε μέρος της.

Μπορείτε να γίνετε κομμάτι του #LapinKidsMission:Planet είτε χαρίζοντας σε κάποιον ένα παλιό ρούχο είτε τοποθετώντας το μέσα σ’ αυτό το κουτί ή απλά εξηγώντας τη διαδικασία στους μικρούς μας φίλους. Ανακυκλώστε σε επιλεγμένα καταστήματα Lapin House ρούχα που δεν χρειάζεστε. Δεκτά γίνονται όλα τα είδη ρούχων καθώς και από όλα τα brands.

Δείτε περισσότερα στο lapinkids.com