Άνοιξε στην Ελλάδα η πρώτη boutique Lancel

Πού θα βρείτε τις αγαπημένες σας τσάντες

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όνομα Lancel είναι συνυφασμένο με τη γαλλική φινέτσα και την υψηλή αισθητική. Οι τσάντες και τα αξεσουάρ που φιλοξενεί στις συλλογές της ανήκουν στα αγαπημένα μας, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να τα αποκτήσουμε μέσα από τη boutique Lancel που άνοιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Η boutique φιλοξενείται στον 1ο όροφο του Golden Hall, σ' ένα κατάστημα γεμάτο χρώμα, ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση. Εδώ τα εμβληματικά best selling μοντέλα Lancel φέρνουν στην Αθήνα αέρα Παρισιού, κατευθείαν από το ιστορικό Opera Store, κι εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις αγαπημένες συλλογές: Ninon, Premier Flirt, Elsa, Charlie.

Άνοιξε στην Ελλάδα η πρώτη boutique Lancel

Όλα ξεκίνησαν στο Παρίσι του 1876, την εποχή της Belle Époque, όταν οι οραματιστές Angele και Alphonse Lancel ίδρυσαν τον οίκο Lancel. Από τότε μέχρι σήμερα, ο οίκος συνεχίζει να εκφράζει τη γαλλική κομψότητα και το απόλυτο savoir-faire, μέσα από τις εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες του και τον αισθησιασμό της χρωματικής του παλέτας. Από τη θρυλική Εlsa, τον ορισμό της bucket bag, μέχρι την Umbrella Bag, και από την Kangourou μέχρι τη Charlie, οι πολυτελείς τσάντες Lancel κατακτούν τον κόσμο της μόδας και τις καρδιές των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Lancel

Ανακαλύψτε της στη boutique Lancel στο Golden Hall, την πρώτη boutique παγκοσμίως που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το νέο concept του οίκου!

Lancel Βoutique : Golden Ηall, 1ος όροφος, τηλ: 210 6858664
Instagram : lancelgreece_boutique