Heart for Hope | Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του οίκου Carolina Herrera για την πανδημία

Η προσφορά στους ανθρώπους που επλήγησαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είναι αυτή που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, με την πανδημία του Covid-19. Εκτός από τις αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα, μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας έχει πληγεί σοβαρά. Ο οίκος Carolina Herrera αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρίση από τον κορωνοϊό, παρουσιάζει τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία Heart for Hope που σκοπό έχει να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν.  Έτσι, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, προσφέρει το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των τσαντών και λοιπών αξεσουάρ της στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον οίκο.

Η θρυλική ιδρύτρια του οίκου, γυναίκα-συνώνυμο της λέξης "κομψότητα", που έχει ντύσει με τις δημιουργίες της προσωπικότητες όπως η Τζάκι Κένεντι, μεταλαμπαδεύει μεταξύ άλλων το μήνυμα πως πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ να επιλέγουμε να βρίσκουμε τη χαρά της ζωής- Alegría de vivir. Καθώς ο οίκος ανέκαθεν τιμούσε τις έννοιες της ενότητας και της ελπίδας, επιθυμεί να δώσει φωνή στην κοινότητά του, προσκαλώντας μας να βοηθήσουμε συλλογικά στο να επιτελεστεί μια σημαντική, πολυπόθητη αλλαγή.

Το ταξίδι των δημιουργιών CH έχει ως αφετηρία το Ατελιέ Δέρματος στην Ισπανία, ένα πρότζεκτ πάθους για την Carolina Herrera. Η αμείωτη αφοσίωση, οι εις βάθος γνώσεις, η ευαισθησία κι η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια εκ μέρους των τεχνιτών είναι φανερά σε κάθε ραφή και κομμάτι δέρματος. Αυτά τα στοιχεία, καθώς και το πάθος, το φιλότιμο κι η φροντίδα όσων συμμετέχουν στη διαδικασία κατασκευής τους, είναι που προσδίδουν στα προϊόντα τη μοναδική ποιότητα, που αναγνωρίζουν κι αναμένουν οι πελάτες του οίκου. Αυτή ακριβώς η ιδιότητα συναντάται στις πλέον αναγνωρίσιμες δημιουργίες Carolina Herrera, όπως οι Andy, Matryoshka, Bimba, κι επεκτείνεται έως και τα νεότερα μέλη της CH Insignia οικογένειας, Metropolitan, Initials και Doma. Έτσι, αφού φτάσουν στα χέρια των κατόχων τους, αποκτούν ζωή κι είναι έτοιμα να γίνουν κομμάτι μια πορείας γενεών, αντανακλώντας τον χαρακτήρα και τις ιστορίες, που συλλέγονται κατά τη χρήση τους σε βάθος χρόνου.

Τώρα έχουμε την η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον οίκο σε ουσιαστικό επίπεδο, να συνεχίσουμε να αφηγούμαστε ιστορίες μέσα από τις μοναδικές χειροποίητες CH δημιουργίες, αλλά και να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο.  Σε κλίμα έκφρασης ευγνωμοσύνης και προθυμίας για προσφορά βοήθειας κι αλληλεγγύης, μέσα από την Heart for Hope, ο οίκος ευελπιστεί να μοιραστεί την καθοριστική κι ενωτική Alegría de vivir.


Οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην CH Carolina Herrera Boutique στο Golden Hall(Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 151 23, 1ος όροφος, Τ: 21 0681 7201).

#ChooseHope