Η συλλογή της Lancaster για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021

Και η καμπάνια που τη συνοδεύει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα μήνα πριν υποδεχτούμε την Άνοιξη και ο γαλλικός οίκος Lancaster μας συστήνει τη νέα, συναρπαστική Spring-Summer 2021 συλλογή του, που θα γίνει must. Στην καμπάνια που συνοδεύει την ολοκαίνουργια collection πρωταγωνιστεί το κορυφαίο μοντέλο, Barbara Palvin, που φωτογραφήθηκε από τον Guy Aroch σε ατμόσφαιρα ερήμου που αποπνέει μυστήριο και περιπέτεια. 

Σκοπός της καμπάνιας να αναδείξει την κομψότητα των προϊόντων και να χαρίσει έμπνευση για τολμηρές εμφανίσεις και επιλογές που θα χαρακτηρίσουν το στιλ της επόμενης σεζόν. 

Η συλλογή της Lancaster για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021

Η SS21 συλλογή

Τολμηρά και διαχρονικά κομμάτια σε χρώματα όπως τα φούξια, pinky stone, μαύρο, κόκκινο και οι γήινοι τόνοι, έρχονται να καταθέσουν τη πρότασή τους για φινέτσα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. 

Όπως, εξάλλου, δηλώνει και ο οίκος για τον πρόσωπο που επέλεξε να ενσαρκώσει τη γυναίκα του σήμερα που εμπιστεύεται τη Lancaster,  "η Barbara Palvin ενσαρκώνει την ιδέα μιας συναρπαστικής, πολύπλευρης γυναίκας που είναι παιχνιδιάρα, αλλά επίσης δυναμική και τολμηρή. Τιμώντας τις γυναίκες και όλη την ομορφιά τους, η συλλογή Spring-Summer 2021 παρουσιάζει την ελευθερία του στυλ και την αυτο-έκφραση."

Lancaster SS21

Ανακαλύψτε τη νέα περιπετειώδη collection στο www.digalakis.com και βάλτε την πιο τολμηρή πινελιά στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

The bags

Lancaster Bucket Bag Exotic Croco.

Lancaster Bucket Bag Exotic Croco.

Lancaster Handle Bag Exotic Croco.

Lancaster Handle Bag  Foulonné double.

Lancaster Shoulder Bag Foulonné Milano.

Lancaster Crossbody bag Foulonné double hook.

Lancaster Wallet Foulonné PM.