OŪMÄEM | Μία συλλογή κοσμημάτων φόρος τιμής στον Αραβικό πολιτισμό

Τέχνη, γεωμετρία και αρχιτεκτονική ενώνονται στη νέα συλλογή του brand.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας ως έμπνευση την Αραβική αρχιτεκτονική, το brand OŪMÄEM κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή, η οποία αποτελείται από κοσμήματα που εξιστορούν τη δική τους ιστορία. Για τη δημιουργία της συλλογής εργάστηκαν τεχνίτες της χώρας, ακολουθώντας ethical τεχνικές με σκοπό να υλοποιήσουν τα σχέδια του αρχιτέκτονα και σχεδιαστή κοσμημάτων, Anas Alomaim.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο σχεδιαστής ξεκίνησε να δημιουργεί κοσμήματα με σκοπό να τα δωρίσει στη μητέρα και την αδερφή του ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Τότε ήταν που αντιλήφθηκε την αγάπη του προς τα διαμάντια, τον σχεδιασμό κοσμημάτων και τον τρόπο που αναδεικνύει έναν εντυπωσιακό κόσμημα τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας.

Στον πυρήνα της νέας του συλλογής βρίσκεται σαφώς η μεγάλη του αγάπη, η αρχιτεκτονική, η οποία συνδυάζεται με άλλες θετικές επιστήμες όπως τα μαθηματικά και η γεωμετρία. Όλα μαζί συνέβαλαν στη δημιουργία μίας σειράς από δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που θα λατρέψει κάθε γυναίκα. Φυσικά, τα διαμάντια είναι οι πρωταγωνιστές της συλλογής με τον σχεδιασμό τους να έχει αναφορές στον αραβικό πολιτισμό.

OŪMÄEM

OŪMÄEM

OŪMÄEM

OŪMÄEM

OŪMÄEM

OŪMÄEM