Γνωρίστε τα υψηλής ποιότητας οπτικά Kaleos

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το στιλ δεν αφορά μόνο τα κομμάτια ένδυσης και υπόδησης, αφορά βεβαίως και τα αξεσουάρ. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ που δεν μπορούν να λείπουν από καμία συλλογή: τα πρώτα μας παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο, τα δεύτερα είναι απαραίτητα σε κάθε άτομο με μυωπία. Και φυσικά, οφείλουν εκτός από λειτουργικά να διαθέτουν στιλ. Το brand Kaleos, λοιπόν, αναλαμβάνει με τις συλλογές του κάθε σεζόν να φέρνει τη μόδα και τη καινοτομία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Η creative director της εταιρείας, Claudia Brotons, χάρη στην πολυετή εμπειρία της στο χώρο της μόδας, κατάφερε να μεταφέρει την τεχνογνωσία, την αισθητική και το "savoir faire" που αντιπροσωπεύει ένα luxury brand όπως το Kaleos. Με τη δημιουργική της καθοδήγηση, η επιστημονική τεχνική ομάδα του Kaleos Studio, σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές οπτικών του κόσμου, σχεδιάζει ιδιαίτερους σκελετούς και μοναδικά χρώματα φακών για τις συλλογές του brand.

Κάθε έξι μήνες, η Claudia Brotons παρουσιάζει μια νέα συλλογή με εκλεπτυσμένα σχέδια, καθορίζοντας τις τάσεις για τη νέα σεζόν. Υψηλής ποιότητας οπτικά με πολύπλοκες κατασκευές, που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με τη λειτουργικότητα. Όλα τα οπτικά Kaleos φτιάχνονται και συναρμολογούνται δια χειρός και χρειάζεται ενάμιση χρόνο για να ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός γυαλιού.

Από το 2013, το brand έχει επαναπροσδιορίσει τα γυαλιά ως αξεσουάρ, χάρη στο ασυναγώνιστο επίπεδο ποιότητας και την αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Η SS21 collection

Η νέα συλλογή Kaleos SS21 χαρακτηρίζεται από τη maximalist αισθητική με έντονα oversized στοιχεία και αποτελείται από 25 νέα μοντέλα, τα οποία χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Kaleos Statement, Kaleos Titanium και Kaleos Standard. Κάθε κατηγορία ερμηνεύει μια διαφορετική εκδοχή του brand, δημιουργώντας τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς με κοινό σημείο αναφοράς το Kaleos DNA.

Γνωρίστε τα υψηλής ποιότητας οπτικά Kaleos
Kaleos Statement

Kaleos SS21
Kaleos Titanium

Kaleos SS21
Kaleos Standard

Maxi chains

Οι αλυσίδες για τα γυαλιά είναι το νέο αγαπημένο και λειτουργικό statement αξεσουάρ. Το νέο staple accessory έχει μία θέση και στην Kaleos SS21 collection Κατασκευασμένες από μέταλλο, πέρλες ή πλαστικό είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αναβαθμίσετε το στιλ σας.

Kaleos SS21
Τα οπτικά KALEOS εισάγονται στην Ελλάδα και Κύπρο από το THE WORKSHOP
W : theworkshop.com.gr , T : +30 2109314549 και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Key - pieces