Η Chanel επιστρέφει στο Παρίσι για το επόμενο Métiers d’Art show

Τα σχέδια του οίκου για την παρουσίαση της επόμενης Métiers d’Art collection του.

Με τις Métiers d’Art collections του ο οίκος Chanel γιορτάζει τη συνεργασία του με τους εξαιρετικούς τεχνίτες με τα εργαστήρια και τις βιοτεχνίες των οποίων συνεργάζεται στενά για τις συλλογές του. Η περσινή  Métiers d’Art collection, του 2020/21, με τίτλο "Le Château des Dames”, πραγματοποιήθηκε στο  "Κάστρο των Κυριών" στην κοιλάδα του Λίγηρα, στις 3 Δεκεμβρίου 2020, με έναν μόλις καλεσμένο, τη μούσα του οίκου Kristen Stewart - που έγινε και το πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής. 

Μετά απ' αυτό το ταξίδι, ωστόσο, ο οίκος Chanel σχεδιάζει να επιστρέψει στο Παρίσι για το επόμενο show Métiers d’Art το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο show στο Παρίσι είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019 , σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του επί σειρά ετών καλλιτεχνικού δημιουργού του, Karl Lagerfeld, τον Φεβρουάριο του 2019. Είχαν προηγηθεί shows σε προορισμούς όπως η Ρώμη, η Σανγκάη και το Εδιμβούργο.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του WWD, o οίκος με την πανδημία και τους περιορισμούς, περιόρισε τα εκτός έδρας ταξίδια για τα shows του επιλέγοντας τοποθεσίες εντός Γαλλίας, αν και στα πλάνα του είναι να ταξιδέψει και εκτός συνόρων κάτι στιγμή, κυρίως για τις παρουσιάσεις των cruise συλλογών. 

Όσο για την προσεχή Métiers d’Art, η τοποθεσία που θα λάβει χώρο το event δεν είναι ακόμα γνωστή, καθώς το Grand Palais, το οποίο φιλοξενεί τα shows του οίκου, παραμένει κλειστό λόγω ανακαίνισης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι. 

Διαβάστε Επίσης