Τα παρεό που θα επέλεγε μία fashion expert για την παραλία

Γιατί αξίζει να προσθέσετε στις αποσκευές σας παρεό;

Μαγιό, καφτάνια, σανδάλια, ψάθινες τσάντες. Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που αμέσως μόλις τα αντικρίσουμε, ο νους ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς, χαλάρωση στη θάλασσα και βόλτα στα σοκάκια των νησιών. Με την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές να έχει ήδη ξεκινήσει, κάθε γυναίκα έχει εστιάσει σε όλα τα items που θα χρειαστεί για να δημιουργήσει τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλίαΑκολουθώντας μάλιστα τις τάσεις στα cover-ups, τα παρεό βρίσκονται σε μία από τις πρώτες θέσεις με τις επιλογές που κάνουν οι insiders της μόδας.

Τα παρεό μάλιστα δεν είναι μία beachwear τάση που έρχεται και φεύγει μέσα στον χρόνο. Αντιθέτως, έχει σταθερή πορεία και θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, απλώς κάποιες χρονιές είναι πιο δημοφιλή σχετικά με άλλες. Γιατί αξίζει να εμπλουτίσετε τις αποσκευές των διακοπών σας με παρεό;

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι ύφασμα, αφενός δεν πιάνει πολύ χώρο στη βαλίτσα, συνεπώς μπορείς να πάρετε αρκετά μαζί σας ώστε να έχετε επιλογές και αφετέρου μπορείτε να τα φορέσετε με ποικίλους τρόπους. Ως φόρεμα με έναν ώμο ή στράπλες, ως φούστα mini ή maxi, ως τοπ ή ακόμα και στα μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως οι συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί και αξίζει σίγουρα να τους δοκιμάσετε στη διάρκεια των διακοπών σας.

Extra Tip: Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει κάποιο ελληνικό νησί για τις διακοπές σας, στα τουριστικά καταστήματα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από παρεό. Κάπως έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας συλλογή και κάθε φορά που φοράτε το εκάστοτε παρεό, θα ξυπνούν μνήμες από τα ταξίδια σας.

Editor's Picks

Εμπριμέ παρεό Jean Paul Gaultier

Παρεό Eres

Παρεό Faithfull The Brand

Παρεό Johanna Ortiz

Παρεό Dolce & Gabbana

Παρεό Zimmermann

Παρεό Haight

Παρεό STYLEST

Παρεό SIMKHAI

Παρεό Cloe Cassandro