Οι κομψές tote bags που αναλαμβάνουν ρόλο leader στο φθινοπωρινό στιλ

Οι tote bags που κρατούν οι A-listers της μόδας.

Η διάθεση για ανανέωση που διακατέχει το φθινόπωρο φαίνεται πως έχει επηρεάσει κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και το προσεγμένο στιλ. Πολύτιμη βοήθεια στην εν λόγω διαδικασία είναι οι τάσεις της μόδας, που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, χαρακτηρίζονται ως wearable, μπορούν δηλαδή να φορεθούν εύκολα. Εκτός από τα ρούχα, το ίδιο mentalité φαίνεται πως ακολούθησαν οι οίκοι μόδας και για τα αξεσουάρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι tote bags.

Διαβάστε Επίσης

Ρίχνοντας μία ματιά στις συλλογές των οίκων Jil Sander, Coach, Ann Demeulemeester, JW Anderson, Balmain και Ferragamo παρατηρήσαμε πως οι tote bags σε XXL είναι η πρόταση που αξίζει την προσοχή μας. Πρόκειται για μεγάλες και κυρίως ευρύχωρες τσάντες που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται μία γυναίκα που έχει γεμάτο από υποχρεώσεις πρόγραμμα.

Φυσικά, εκτός από το μεγάλο μέγεθος, η κομψότητα είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό τους. Δερμάτινες και suede, σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως οι γήινοι τόνοι ή το olive green, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες όπως το denim ή το dusty yellow, οι tote bags είναι το αξεσουάρ που θα σας συντροφεύσουν από το πρωί έως το βράδυ, ώστε να έχετε μαζί σας όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε. Στα επίσης θετικά είναι πως χωρούν ακόμα και το laptop σας. 

Editor's Picks

Δερμάτινη tote τσάντα Callista

Denim tote τσάντα Fendi luisaworld

Τσάντα shopper με ραφές Mango

Τσάντα Stella McCartney

Tote τσάντα Balenciaga

Τσάντα σε σχέδιο shopper Zara

Tote τσάντα Givenchy luisaworld

Tote τσάντα Christian Louboutin

Τσάντα Loewe

Δερμάτινη τσάντα Versace

Τσάντα από suede δέρμα Brunello Cucinelli