Τα κοσμήματα που θα βάλουν μία ιδιαίτερη πινελιά στις εμφανίσεις σας

Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλα και δαχτυλίδια με ξεχωριστή αισθητική.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να νιώθετε ότι φέτος η μόδα είναι κομψή μεν, πολύ "φλατ" δε. Ο πρώτος ότι στη φετινή σεζόν επικρατούν οι μίνιμαλ γραμμές και η διαχρονικές αποχρώσεις και η επανάληψη στο στιλ μπορεί να σας κουράζει. Ένας άλλος είναι πιο προσωπικός: μπορεί αυτό το στιλ να μην σας εκφράζει προσωπικά, γιατί το δικό σας ύφος είναι πιο statement. Όμως, ως γνήσια fashionista, θα θέλατε να τιμήσει την κυρίαρχη τάση της σεζόν και ο πιο σωστός τρόπος για να το κάνετε είναι να τη συνδυάσετε με το προσωπικό σας στιλ. Πώς; Η λύση είναι πάντα τα κοσμήματα

Ακόμα και το πιο απλό, μονοχρωματικό σύνολο μπορεί να αποκτήσει μία άλλη πνοή, ακόμα και statement χαρακτήρα, αν τα κοσμήματα με τα οποία θα το ολοκληρώσετε έχουν έντονη προσωπικότητα. Ελληνίδες σχεδιάστριες με αφοσίωση στη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων έχουν να σας προτείνουν υπέροχες ιδέες σε χειροποίητα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια και καρφίτσες για να βάλετε αυτή την ιδιαίτερη πινελιά που θα κάνει το look σας να ξεχωρίσει. Την ίδια στιγμή, τα fashion jewelry, που φέρνουν την υπογραφή οίκων και luxury brands, συνδυάζουν πολυτέλεια, fun και "couture" αύρα και μπορούν με τη σειρά τους να προσφέρουν την απαραίτητη ένταση σε μια εμφάνιση με ουδέτερο και "ήσυχο" χαρακτήρα. 

Ασφαλώς, τα ιδιαίτερα κοσμήματα δεν συνδυάζονται μόνο με μίνιμαλ looks, μπορούν άνετα να ενσωματωθούν σ' ένα bold και statement στιλ και να σταθούν, πολλά ή λίγα μαζί, σε μία εμφάνιση. 

Editor's choice