Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν φοράτε χρωματιστά παντελόνια

Πώς θα πετύχετε την στιλιστική αρμονία, φορώντας ένα χρωματιστό παντελόνι.

Με μία πρώτη σκέψη, θα μπορούσαμε να πούμε πως τα χρωματιστά παντελόνια είναι απλώς μία ακόμα τάση που πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα της μόδας. Ωστόσο, από το 2018, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους, έως σήμερα, τα χρωματιστά παντελόνια συνεχίζουν να μας απασχολούν και μάλιστα αρκετά. Έχοντας υποδεχτεί την άνοιξη, τα εν λόγω bottoms επανέρχονται στην επικαιρότητα και μαζί τους τους πιο κομψούς τρόπους που μπορούμε να τα φορέσουμε στις διάφορες περιστάσεις. Εκτός από τα styling tips ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα στιλιστικά λάθη που χρειάζεται να αποφύγουμε φορώντας τα.

#1 Αποχρώσεις 

Η σημαντικότερη συμβουλή που χρειάζεται να έχετε στον νου σας όταν αποφασίσετε να προσθέσετε περισσότερα χρωματιστά παντελόνια στη γκαρνταρόμπα σας είναι οι σωστοί τόνοι. Ακόμα κι αν ένα χρώμα βρίσκεται στη λίστα με τα color trends της σεζόν, ακόμα κι αν σας αρέσει πολύ, ενδέχεται να μην ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Ο τρόπος για να υιοθετήσετε την τάση είναι να πειραματιστείτε με μία λίγο πιο ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση του εν λόγω χρώματος που να ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. 

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν φοράτε χρωματιστά παντελόνια

#2 Υφάσματα

Όσον αφορά στα χρωματιστά παντελόνια, εξίσου σημαντικό είναι να προσέξετε το ύφασμα από το οποίο έχουν δημιουργηθεί. Κάποια υφάσματα ενδέχεται να διαφανίζουν και μαζί με το έντονο χρώμα του παντελονιού να δημιουργούν ένα μη κολακευτικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, όταν δοκιμάσετε το εν λόγω χρωματιστό bottom, κάντε αρκετές δοκιμές έως να σιγουρευτείτε πως το ύφασμα είναι το σωστό. 

xromatista pantelonia

#3 Σιλουέτα

Αυτό είναι ένα στιλιστικό λάθος που θα πρέπει να αποφύγετε όποιο κι αν είναι το ρούχο, ωστόσο είναι σημαντικό να το αναφέρουμε. Τα ρούχα σας θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια στη σιλουέτα σας και να είναι πάντα στο σωστό μέγεθος. Αυτός ο παράγοντας είναι ακόμα πιο σημαντικός όταν αφορά σε ένα εντυπωσιακό item όπως τα χρωματιστά παντελόνια, τα οποία κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον σε μία εμφάνιση. Αποφύγετε παντελόνια σε λάθος νούμερο ή σε γραμμή που δεν κολακεύει τη σιλουέτα σας. 

pantelonia

#4 Mix & Match

Τα χρωματιστά παντελόνια λειτουργούν από μόνα τους ως ένα statement σε μία εμφάνιση. Αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι άδικα. Συνεπώς, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικές με το styling. Ο safe τρόπος για να τα φορέσετε είναι τα basic χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, το μπεζ, τα οποία δημιουργούν ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο ωστόσο οι color blocking συνδυασμοί είναι μία επιλογή. Ωστόσο, χρειάζεται να προσέξετε εάν οι αποχρώσεις δημιουργούν όντως ένα κομψό combo, αλλά και εάν συνδυάζονται σωστά τα υφάσματα. 

Paris-Fashion-Week

Διαβάστε Επίσης