Το μόλις 10 δευτερολέπτων fashion trick που θα αναβαθμίσει αμέσως το στιλ σας

Το fashion trick που αγαπούν οι royals, αλλά και οι fashion experts.

Υπάρχουν γυναίκες, το στιλ των οποίων έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές άλλες. Η αιτία δεν είναι απαραίτητα πως φορούν τα πιο luxury κομμάτια ή πως περνούν απεριόριστες ώρες προετοιμασίας μίας εμφάνισης μπροστά στον καθρέφτη, αλλά πως γνωρίζουν κάποιες έξυπνες στιλιστικές συμβουλές που δεν θέλουν κόπο, αλλά κάνουν όντως τη διαφορά. Υπάρχει λοιπόν ένα τέτοιο fashion trick που αγαπούν πολύ και προτιμούν συχνά τόσο οι γυναίκες των royal οικογενειών όσο και οι fashion experts. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το "third-piece rule",  τον κανόνα μόδας που προτείνει πως χρειαζόμαστε απλώς τρία κομμάτια για να δημιουργήσουμε μία κομψή εμφάνιση, όποια κι αν είναι η περίσταση. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να φορέσει ένα λευκό t-shirt με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, ως τρίτο κομμάτι μπορείτε να επιλέξετε μία statement τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάνουν όντως τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Ή εναλλακτικά, εάν σκοπεύετε να φορέσετε ένα κοστούμι, μπορείτε να προσθέσετε μία ζώνη σε διαφορετικό χρώμα που θα αναβαθμίσει αμέσως το αποτέλεσμα. 

Ένας ακόμα τρόπος που αγαπούν να ακολουθούν οι fashion experts, ώστε να πετύχουν το "third-piece rule" είναι να προσθέτουν μία τσάντα σε έντονο χρώμα στο look τους. Όσο απλό κι αν είναι το σύνολό σας, ακόμα και μονόχρωμο, το αποτέλεσμα πρόκειται να δείξει πολύ πιο εντυπωσιακό εάν προσθέσετε μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, το πράσινο, το φούξια ή όποιο άλλο χρώμα είναι της αρεσκείας σας. Ως τρίτο κομμάτι, που θα κάνει τη διαφορά, μπορεί να λειτουργήσει και το μεταξωτό μαντήλι. Τυλίξτε το γύρω από τον λαιμό σας, δέστε το στον καρπό ως βραχιόλι ή περάστε το στο τζιν σας ως ζώνη. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο πως θα σας δικαιώσει. 

Όλα τα παραπάνω στιλιστικά tricks έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να τα κάνετε, ωστόσο επηρεάζουν σημαντικά το ντύσιμό σας. Επίσης, το εν λόγω fashion trick των "τριών κομματιών" είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε να πειραματίζεστε περισσότερο με το ντύσιμό σας. Να δοκιμάσετε νέα αξεσουάρ, να φορέσετε περισσότερα χρώματα ή μοτίβα και εν γένει να βγείτε για λίγο από το comfort zone σας. 

Διαβάστε Επίσης