Κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο | 6 αποχρώσεις που θα σας αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη

Οι αποχρώσεις που θα φορούσε μία κομψή κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο.

Εάν χρειαζόταν να δώσουμε έναν ορισμό για το στιλ, θα λέγαμε πως είναι ο προσωπικός τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε για τις σημαντικές και λιγότερο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Με αυτό τον τρόπο, τα outfits μας γίνονται μέρος των αναμνήσεών μας, ενώ όταν φοράμε κάτι που μας αρέσει πολύ, η διάθεσή μας φτιάχνει αμέσως. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να κάνουμε προσεκτικές επιλογές στα ρούχα και αξεσουάρ που φοράμε, ειδικά εάν το look που θα δημιουργήσουμε αφορά ένα event που πρόκειται να θυμόμαστε για πάντα. Ένα επίσημο event όπως το να γίνουμε κουμπάρα στον γάμο της καλύτερης φίλης μας. 

Διανύουμε το καλοκαίρι, δηλαδή την εποχή που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να πραγματοποιήσουν αυτή την τόσο σημαντική τελετή. Σε περίπτωση που η καλύτερη φίλη σας, σας έχει ζητήσει να είστε η κουμπάρα της, εκτός από τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον γάμο, χρειάζεται να ασχοληθείτε και με το look που θα φορέσετε. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να φορέσουν κάποιο φόρεμα, το οποίο είναι μία πολύ κομψή αλλά και ασφαλής επιλογή. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν και οι αποχρώσεις που αξίζει να επιλέξετε. Σύμφωνα με την παράδοση, το λευκό χρώμα απαγορεύεται, αφού είναι αποκλειστικό προνόμιο της νύφης. Υπάρχουν όμως αρκετά άλλα χρώματα που αξίζουν την προσοχή σας. Για παράδειγμα, το κόκκινο είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι κουμπάρες. Είναι έντονο και αρκετά θηλυκό, ενώ ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές γυναίκες. Το ροζ επίσης είναι μία chic επιλογή, ενώ οι αποχρώσεις του πράσινου, τόσο το έντονο όσο και το mint είναι επίσης must. Μία εναλλακτική του κόκκινου είναι το ματζέντα, ενώ μπορεί πριν κάποια χρόνια το μαύρο να ήταν επίσης απαγορευτικό για έναν γάμο, ωστόσο πλέον θεωρείται μία πολύ κομψή επιλογή. 

Η δική μας συμβουλή μόδας επίσης είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα που πρόκειται να σας κάνει να νιώθετε άνετα τόσο στη διάρκεια του μυστηρίου όσο και αργότερα, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο αυτή την τόσο σημαντική ημέρα. Καλό θα ήταν επίσης, το φόρεμα που θα επιλέξετε να μπορείτε να το φορέσετε, ίσως με διαφορετικό styling ακόμα και σε άλλο επίσημο event. Κάπως έτσι, δεν θα προσθέσετε στη συλλογή σας ένα φόρεμα που δεν θα φορέσετε ποτέ ξανά, αλλά ένα που θα σας φέρνει στον νου αρκετές αναμνήσεις. 

#1 Ροζ

#2 Κόκκινο

#3  Μαύρο

#4 Πράσινο

#5 Ματζέντα

#6 Mint 

Διαβάστε Επίσης